Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ψάχνει για χειροκροτητές, Δήλωση Α. Μιχαηλίδη για τη στάση Ν. Μηταράκη απέναντι...

Ψάχνει για χειροκροτητές, Δήλωση Α. Μιχαηλίδη για τη στάση Ν. Μηταράκη απέναντι στον Ιατρικό Σύλλογο

84

“Ως μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω τα παρακάτω”, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Χϊου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης στα σχόλια του υπουργού μετανάστευσης και βουλευτή Χίου της ΝΔ Νότη Μηταράκη ότι πίσω από την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου βρίσκονται… πολιτικές σκοπιμότητες.

“Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου, σημειώνει ο κ. Μιχαηλίδης, ουδέποτε αναμείχθηκε σε πολιτικά παιχνίδια και πολιτικές σκοπιμότητες. Οι εκάστοτέ Πρόεδροί του και τα μέλη των Δ.Σ. εξέφραζαν πάντα τις επιστημονικές απόψεις τους υπηρετώντας τις ιπποκρατικές επιταγές μέχρι κεραίας.
Το καθήκον τους αυτό το έπραξαν επανειλημμένα τοποθετούμενοι με απόλυτη επάρκεια απέναντι στα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, όπως το προσφυγικό-μεταναστευτικό, η πανδημία, κ.α. Την πρακτική αυτή ακολούθησε ο Ιατρικός Σύλλογος διαχρονικά μέχρι σήμερα.
Η πρακτική αυτή προφανώς δεν αρέσει στον κ. Μηταράκη, ο οποίος αναζητεί μονίμως χειροκροτητές της ανερμάτιστης πολιτικής του. Με την απαράδεκτη δήλωσή του, αφενός προσβάλλει τον ιατρικό κόσμο του νησιού μας στο σύνολό του, αφετέρου επιχειρεί να τον διχάσει ως φτηνός πολιτικάντης.
Οι γιατροί (ιδιώτες και γιατροί του ΕΣΥ), στους οποίους στηρίζει αυτήν την στιγμή τις ελπίδες της η κοινωνία, λοιδορούνται από τον κ. Μηταράκη επειδή δεν επευφημούν την επικίνδυνη πολιτική του. Άξιος ο μισθός του.
Μετά τους δικηγόρους, οι γιατροί. Ποιοι ακολουθούν;”, καταλήγει ο γιατρός Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑπάντηση Προέδρου ΔΕΥΑΝΧ σε “ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”: το ΔΣ αποτελείται από μέλη παρατάξεων
Επόμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη Χίου: Κατηγορώ! (J’accuse!) του Ρομάν Πολάνσκι