Αρχική Νέα Οικονομία Rapid test στους οδηγούς των TIR από Τσεσμέ

Rapid test στους οδηγούς των TIR από Τσεσμέ

119

Σε λειτουργία είναι πλέον η γραμμή Χίου – Τσεσμέ, για την κίνηση φορτηγών οχημάτων και μετακίνηση μέσω Χίου για Πειραιά των εμπορευμάτων από τη γείτονα.
Μετά από μια διακοπή από πλευράς Τουρκίας για 15 ημέρες της εμπορικής αυτής γραμμής, ξεκίνησαν στην αρχή της εβδομάδας με 6 μάλιστα δρομολόγια σκαφών. Το γεγονός ότι με το πλοίο της γραμμής θα ταξίδευαν περί τους 25 οδηγούς, έφερε σε εγρήγορση την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Οπως δήλωσε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας- Πρόνοιας Παντελής Βρουλής πραγματοποιούνται επιπλέον rapid tests στους οδηγούς, παρόλο που ήδη έρχονται με αρνητικό τεστ και τα σχετικά πιστοποιητικά από Τουρκία. Έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιος οδηγός να είναι θετικός στον κορονοϊό και να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής.

Τουριστικές συνδέσεις με Τουρκία

Σε ότι αφορά τις τουριστικές συνδέσεις από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου προς τα αντίστοιχα λιμάνια της Τουρκίας, ο κ. Βρουλής σημείωσε ότι έγκειται στη γενικότερη πολιτική που θα υπάρξει με τουρίστες από την Τουρκία. Χωρίς να βλέπει πάντως, ότι στις 15/5 που θα ανοίξει ο τουρισμός για τη χώρα μας να συμπεριλαμβάνεται και η Τουρκία.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/voreio_aigaio

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔυναμική πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση και πορεία από ΝΤ ΑΔΕΔΥ, σωματεία, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)
Επόμενο άρθροΔιαγραμμίσεις σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο