Αρχική Απόψεις Face-tweet Τσιμεντώθηκε τμήμα της «Πεζοπορικής διαδρομής των Μαστόρων της Πέτρας»

Τσιμεντώθηκε τμήμα της «Πεζοπορικής διαδρομής των Μαστόρων της Πέτρας»

176
Την άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα Χίου ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Κυριάκος Φρεζούλης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για το τσιμέντωμα που πραγματοποιήθηκε σε τμήμα της πεζοπορικής διαδρομής των “μαστόρων της πέτρας”.
Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή του και ο σύλλογος “Φίλοι Μονοπατιών Χίου”
Μαστόροι του… τσιμέντου

“Απαράδεκτοι, αίσχος, ντροπή για την Δημοτική αρχή Στ. Κάρματζη και τον Αντιδήμαρχο Αγ. Μηνά Μανδάλα Παναγιώτη, τσιμεντόστρωσε το υπάρχον μονοπάτι των μαστόρων της Πέτρας. Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε να τσιμεντοστρώσει το μονοπάτι που περνάει μπροστά από την ιδιοκτησία του, μετά από καταγγελία μου σταμάτησε και ζήτησε συγνώμη δημόσια στο Δ.Σ.
Σήμερα επαναλαμβάνει σε άλλο σημείο του μονοπατιού, είναι βλακεία, είναι ανευθυνότητα, είναι κατάχρηση εξουσίας και ασέβεια στους θεσμούς και στην ιδέα της χρησιμότητας των μονοπατιών της Θυμιανούσικης πέτρας.
Ζητάω την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα και κυρώσεις παντός υπεύθυνου.

2 ημ. 

Φίλοι Μονοπατιών Χίου
Διαπιστώσαμε ότι τσιμεντώθηκε τμήμα του πρόσφατα ολοκληρωμένου έργου «Πεζοπορική διαδρομή των Μαστόρων της Πέτρας» στα Θυμιανά της Χίου.
Για το γεγονός αυτό εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση και απογοήτευσή μας.
Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση του εν λόγω τμήματος στην πρότερή του μορφή.
Παράλληλα θα πρέπει να ελεγχθούν οι όροι ένταξης και χρηματοδότησης των έργων και να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες που υπάρχουν για πράξεις ή παραλείψεις.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΞέσπασμα Π. Καλογεράκη κατά Προέδρων Οργανισμών Δήμου Χίου
Επόμενο άρθρο“Εφυγε” ο δάσκαλος Ευάγγελος Ζύμαρης- συλλυπητήρια μηνύματα