Αρχική Νέα Τοπικά Ξαναψηφίζουν για Πρόεδρο στη Μέσα Διδύμα Χίου

Ξαναψηφίζουν για Πρόεδρο στη Μέσα Διδύμα Χίου

90

Αναπληρωματικές Κοινοτικές Εκλογές πραγματοποιούνται την προσεχή Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 στην κοινότητα της Μέσας Διδύμας για την ανάδειξη Προέδρου.
Στη Μέσα Διδύμα, λόγω του ότι έχει λιγότερους από 300 κατοίκους, το συμβούλιο είναι μονομελές που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σύμβουλος. Υποψήφιοι θα είναι οι Αγορής Ιωάννης του Κων/νου και Γαβρίλης Ιωάννης του Μιχαήλ.

Αντίθετα δεν θα πραγματοποιηθούν οι αναπληρωματικές Κοινοτικές Εκλογές, για την εκλογή Τοπικών Συμβούλων, στις Κοινότητες Καρδαμύλων, Αρμολίων, και Καρυών (μετά τις παραιτήσεις μελών). Και αυτό γιατί το Πρωτοδικείο απέρριψε τις υποψηφιότητες επειδή αυτές θα έπρεπε να ήταν είτε μέσω συνδυασμού είτε να είχαν λάβει την εξουσιοδότηση του αρχικού συνδυασμού.
Από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Χίου έχει υποβληθεί σχετικό ερώτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών έτσι ώστε να δοθούν οδηγίες για το πως θα υποβληθούν εκ νέου οι υποψηφιότητες. Σύμφωνα με τους αναθεωρημένους εκλογικούς καταλόγους του Αυγούστου 2020 στη Μέσα Διδύμα είναι εγγεγραμμένα 314 άτομα (έναντι 316 στους περσινούς εκλογικούς καταλόγους όπου και είχαν ψηφίσει 153 πολίτες).

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤα τεστ έφεραν 8+1 κρούσματα στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ, καραντίνα έως και 4/11
Επόμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη, ξεκίνημα με Ερνστ Λιούμπιτς