Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Νοσοκομείο: 24ώρη απεργία της ΠΟΕΔΗΝ (11/10/17)

Νοσοκομείο: 24ώρη απεργία της ΠΟΕΔΗΝ (11/10/17)

143

Συμμετέχει δυναμικά την Τετάρτη 11 /10/2017 στην 24ωρη απεργία της ΠΟΕΔΗΝ και στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 10.30 πμ. στον προαύλιο χώρο του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου το Σωματείο Εργαζομένων σε αυτό (ΣΕΣΝΟΧ).

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
“… Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει νέες περικοπές στην υγεία. Συγκεκριμένα, για το 2018 τα κονδύλια για τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων θα είναι μειωμένα κατά 350 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού. Ενώ, η χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ θα είναι μειωμένη κατά 226 εκατομμύρια ευρώ.
Η κυβέρνηση αντί για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, προωθεί την επέκταση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης και της δουλειάς- δουλείας με μισθούς 300 & 400 ευρώ! Ότι έχει απομείνει όρθιο στο δημόσιο σύστημα Υγείας το διαλύουν αργά και μεθοδικά. Για να μην μειωθούν τα κέρδη και η ανταγωνιστικότητα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Γι’ αυτό στερούμαστε αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και μισθούς!!!
Όλες και όλοι την Τετάρτη 11 /10/2017 στην 24ωρη απεργία της ΠΟΕΔΗΝ και στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 10.30 πμ. στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου μας.
Για να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΕΣΥ, της ΥΓΕΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ και της ΠΦΥ.
Συμμετέχουμε δυναμικά στην Απεργία – Αποχή κατά της Αξιολόγησης.
Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς της κυβέρνησης.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
• Άμεση στελέχωση των Δημόσιων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας με μόνιμο προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων. Μόνιμη, σταθερή και αξιοπρεπή δουλειά για όλους
• Επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ και της Πρόνοιας
• Δωρεάν Δημόσια Υγεία – Πρόνοια με καθολική πρόσβαση
• Ένταξη στα ΒΑΕ
• Ανάκτηση των Μισθολογικών μας Απωλειών.
• Όχι στις υποχρεωτικές μετακινήσεις και τα αλλότρια καθήκοντα”.

(Φωτογραφία από προηγούμενη κινητοποίηση στο χώρο της υγείας)