Αρχική Πολιτισμός Ευχαριστώ Γιαλούρη

Ευχαριστώ Γιαλούρη

71

{fnc titlos} 


Με επιστολή του μετά το πέρας της αναδρομικής του έθεσης στο Εκθεσιακό Κέντρο «Γεώργιος Καλουτάς» ο ζωγραφός- χαράκτης Νίκος Γιαλούρης ευχαριστεί τους χιώτες για την αγάπη που του έδειξαν και τη δύναμη που του έδωσαν να συνεχίσει το καλλιτεχνικό έργο του.
Μεταξύ άλλων αναφέρει ο Νίκος Γιαλούρης:
«Χαίρομαι που μπορώ να γράψω το μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους σας, τους γνωστούς και άγνωστους, για την αγάπη σας στη δουλειά μου και τη στήριξη στην καλλιτεχνική μου προσπάθεια στα χρόνια που δούλεψα και πάλεψα από το 1945…
Κέρδισα, όπως συνειδητοποιώ τώρα, μέσα από αυτή την έκθεση, θάρρος για περισσότερη δουλειά και ας στενεύουν τα χρονικά όρια. Χάρηκα που η δουλειά μου άγγιξε πολλούς και μου χάρισε πολλούς παλιούς και νέους φίλους.
Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον καθηγητή- Νομάρχη, κ. Γιάννη Γαϊσίδης, που όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου, με διάφορους τρόπους, ώστε η έκθεση να πετύχει πολλαπλά σαν καλή αρχή για νέες επιτυχίες. Δεν ξεχνώ όλους τους υπαλλήλους του κέντρου Γεώργιος Καλουτάς, πάντα πρόθυμους και ακούραστους, ειδικά τις ευγενικές κοπέλες, που έγιναν άψογες οικοδέσποινες για τους περισσότερους από 3.000 επισκέπτες -και πολλά σχολεία που τίμησαν την Έκθεση.
Κυριότεροι συντελεστές για την αποτίμηση της δουλειάς μου η φίλη κα Φωτεινή Φαφαλιού και ο πανεπιστημιακός τεχνοκρίτης και θερμός φίλος δικός μου και της Χίου, Μανόλης Βλάχος, κύριος αποτιμητής της δουλειάς μου.
Πιστεύω ότι ακόμη διαθέτω και την όρεξη και την προθυμία για να συνεχίσω σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλους μας, μια και η τέχνη είναι βάλσαμο απαραίτητο για όλους». 

Διαφήμιση