Αρχική Πολιτισμός ΒΙΒΛΙΑ- ΠΑΠΥΡΟΣ: τα best seller του Απριλίου

ΒΙΒΛΙΑ- ΠΑΠΥΡΟΣ: τα best seller του Απριλίου

8


* ΚΩΔΙΚΑΣ DA VINCI -ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΤΑΝ- ΛΙΒΑΝΗ
Ένα ανελέητο κυνηγητό, μια αναζήτηση χαμένη σε μυστηριακούς κώδικες που μας οδηγούν στα άδυτα μιας ιστορίας ξεχασμένης στους αιώνες.


* ΑΡΚΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ -ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΤΑΝ- ΛΙΒΑΝΗ
Ένας μετεωρίτης που κρύβει κάποιο αρχέγονο μυστικό. Μια συνομωσία εκπληκτικής σύλληψης. Επιστήμονες, που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την αλήθεια. Ποιοι εμπλέκονται; Είναι αναμεμειγμένος ο Λευκός Πύργος;


* ΣΑΝ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ -ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ- ΛΙΒΑΝΗ
“Η Αλίκη, η Κάτια και η Φανή. Μαζί, στην ίδια γειτονιά, στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο, μέρα νύχτα μαζί. Όταν παντρεύτηκαν, χάθηκαν, λες και η καινούρια ζωή  τις ρούφηξε και τους πήρε τα μυαλά, σε άλλους τόπους, σε άλλες πόλεις, και πέταξαν και ξεχάστηκαν…”


* ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ -ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ ΦΙΛΙΩ- ΛΙΒΑΝΗ
“Δυο μέρες και δυο νύχτες μείναμε όρθιοι στην παραλία περιμένοντας να μπούμε σε κάποιο πλοίο. Χιλιάδες κόσμος, απελπισμένος και εξαθλιωμένος, με μάτια άδεια απ’ όσα είχαμε δει και την ψυχή ματωμένη απ’ τον πόνο της απώλειας των αγαπημένων μας…”


* Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ -ΛΕΜΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ- ΑΙΓΕΑΣ  
Ένα αδάμαστο, ανυπότακτο, στερημένο και καταπιεσμένο πλάσμα, που από φυσική δύναμη αυτοπροστασίας, κατορθώνει με την πονηράδα, την τόλμη, τη διαβολιά, το θάρρος και την παλικαριά του -καίτοι αγράμματο- να διακριθεί, να επιβληθεί, να καταξιωθεί και τελικά να γίνει στο τοπικό της περιβάλλον, χωρίς καν να το υποπτεύεται, ο προάγγελος της σημερινής γυναικείας απελευθέρωσης.


* ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ -ΚΑΛΑΜΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ- ΩΚΕΑΝΙΔΑ
Ο πλοίαρχος Απόστολος Κομνηνός ρίχτηκε από πολύ νέος στην πάλη με τη θάλασσα και τη ζωή. Μισεμοί  πικροί κι αντάμωσες γλυκές ολόκληρη η ζωή του -μια ζωή με νίκες και θριάμβους, αλλά και με πόνους και δάκρυα.


* ILLUMINATI-ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ -ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΤΑΝ-ΛΙΒΑΝΗ
Ένα απρόβλεπτο θρίλερ που ισορροπεί με μοναδικό τρόπο ανάμεσα σε απρόσμενες αποκαλύψεις και σκοτεινές αλήθειες την ώρα που η μάχη ανάμεσα στη θρησκεία και την επιστήμη κλιμακώνεται…


* ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ -ΠΙΛΤΣΕΡ ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ- ΩΚΕΑΝΙΔΑ     
Η συλλογή διηγημάτων Λουλούδια στη βροχή έρχεται να προστεθεί στα μεταφρασμένα στη γλώσσα μας έργα της Βρετανής συγγραφέως Ρόζαμουντ Πίλτσερ, που με τα προηγούμενα βιβλία της έχει αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες και στην Ελλάδα.