Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Μαθητικές δράσεις Δευτεροβάθμιας

Μαθητικές δράσεις Δευτεροβάθμιας

39


{fnc titlos}


 Με νέες δράσεις υποδέχεται το Νοέμβριο η Διευθυνση Β’Βαθμιας Εκπαίδευσης, ταυτόχρονα με την κύρια αποστολή που είναι η διδασκαλία στην τάξη. ’Ηδη αυτές που ανακοινώθηκαν – ενημέρωση απο την τροχαία, επαγγελματικός προσανατολισμός, προβολές ταινιών, επιμόρφωση καθηγητών – υλοποιούνται.
Το νέο πακέτων περιλαμβάνει
· Μαθήματα-παρουσιάσεις σ’όλους  τους μαθητές της Β’ Γυμνασίου απο την παιδαγωγό -ψυχολόγο κ. Κουμή που εργάζεται στην ΕΝΑ Χίου, σχετικά με την αυτογνωσία με κύριο στόχο την αποφυγή του καπνίσματος
· Καθηγητές του ΤΕΕ Βροντάδου θα παρουσιάσει μια σειρά απο σλάιτς με κτίρια κατεστραμμένα απο σεισμούς της Β’ και Γ’ Λυκείου αρχίζοντας απο μαθητές ΤΕΕ για να ενημερωθούν  πού υποφέρει το κτίριο σε σεισμό. Μαλιστα ταυτόχρονα θα γίνουν δοκιμαστικές εκενώσεις στα διδακτήρια.
· Προωθείται η δημιουργία μαθητικής χορωδίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Χίο. Ηδη έγιναν  οι συναντήσεις με τους καθηγητές μουσικής.
·  Εχει ξεκινήσει συζήτηση  με τους διευθυντές των Γυμνασίων της πόλης για τη δημιουργία  ενός μεγάλου  δασικού πυρήνα κοντα στην περιοχή της Βοήθειας, στον Αγιο Δημήτρη  προσφέροντας έτσι στο περιαστικό πράσινο.
· Θα  συνεχιστεί  και φέτος ένα παλιό πρόγραμμα με  μαθημάτα πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.
· Τέλος προγραματίζεται η δημιουργία ιστοσελίδας ώστε να γίνει πιο άμεση η ενημέρωση των καθηγητών. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕρευνητική μονάδα αθλητικού τουρισμού σε ΤΕΙ
Επόμενο άρθρο‘Εξοδος με ήττα