Αρχική Νέα Οικονομία Φιλόξενοι στη… Filoxeneia

Φιλόξενοι στη… Filoxeneia

35


{fnc titlos}


 
Ξεχωριστή παρουσία έχει η Χίος στην τουριστική έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2002 όπου στο επίσημο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων εμφανίζεται τις περισσότερες φορές από κάθε άλλο φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα (Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου) διοργανώθηκε Coctail – party με γεύση Χίου από το Επιμελητήριο και το Σωματείο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Χίου.
Την Παρασκευή ακολούθησε Μαστίχα σφηνάκι party με τη συμμετοχή και του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων & διαμερισμάτων Χίου.
Το Σάββατο, στα πλαίσια πάντα των εκδηλώσεων της έκθεσης ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, από τις 18.30-20.00 θα υπάρξει, ζωντανή ροκ μουσική με το συγκρότημα SEMPERCRAS. Ακολουθεί κέρασμα από τους παραγωγούς της Χίου και την Ελληνική Λέσχη Γαστρονομίας. Και στη συνέχεια στις 21.30 στο Εστιατόριο Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ θα πραγματοποιηθεί από τη Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Χίου, την Ελληνική λέσχη Γαστρονομίας, Δήμο Χίου, Επιμελητήριο, Αγροτικό Συνεταιρισμό Εσπεριδοκαλλιεργητών Χίου και Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Γευσιγνωστική αναζήτηση με άρωμα και γεύση Χίου.
Από τις παρεμβάσεις της Χίου πάντως στη συμπρωτεύουσα απουσιάζουν -από το επίσημο πρόγραμμα- οι συνεντεύξεις τύπου για την τουριστική φυσιογνωμία του τόπου μας αλλά και το κάλεσμα για το μαθητικό τουρισμό, κάτι βέβαια που θα είχε μεγαλύτερη προβολή στον τύπο παρά στην τηλεόραση.
Στα πλαίσια της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ’02 θα παρουσιαστεί από τον ΕΟΤ και η πρώτη φάση των Μελετών Τουριστικής Ανάπτυξης στις Περιφέρειες της χώρας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι 40 μέρες προς την Ελευθερία
Επόμενο άρθροΑντεπίθεση σε πλαστικό χορτάρι με… φάουλ