Αρχική Απόψεις Aρθρα Γιάννης Κοσμίδης: για τις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης τοπικών οργάνων στη ΝΔ

Γιάννης Κοσμίδης: για τις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης τοπικών οργάνων στη ΝΔ

22

 
    Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται οι εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης της Ν.Δ.
Η Ν.Δ με δημοκρατικό και συντεταγμένο τρόπο οδηγείται στο 7ο Τακτικό Συνέδριο, κορυφαίο γεγονός στη δημοκρατική λειτουργία του Κόμματος.
    Τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος στη Χίο με αίσθηση ευθύνης θα επιλέξουν το καθοδηγητικό όργανο του στη Χίο. Θα αναδείξουν στη θέση αυτή στελέχη που σ’ όλη του την διαδρομή υπήρξαν συνεπείς στις Αξίες και στις Αρχές της Παράταξης.
    Θα επιλέξουν στελέχη που με ανιδιοτέλεια αγωνίζονταν πάντα στην πρώτη γραμμή σ’ όλες τις μείζονες εκλογικές αναμετρήσεις (Τοπικές – Εθνικές εκλογές, Ευροεκλογές). Στελέχη που δεν πίκραναν τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος, αλλά με τη συμπεριφορά τους ενώνουν και δεν διχάζουν.
    Στη πορεία προς το Συνέδριο η Ν.Δ στηρίζεται και αντλεί δύναμη από την ενεργό συμμετοχή των πολιτών. Όλες και όλοι από κοινού θα χαράξουμε την πορεία μας προς το μέλλον. 
 
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ                                                        1- 6 – 2007
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ

Διαφήμιση