ΑΠΟΦΑΣΗ για επιδότηση της απασχόλησης που αφορά 8.000 ανέργους ηλικίας από 18 έως 64 ετών και το 60% θα καλυφθεί από άνεργες γυναίκες υπέγραψε ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων παρεμβάσεων του υπουργείου που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ σε νομούς που παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά ανεργίας.
Αναλυτικά η απόφαση αφορά 500 άνεργους στο Νομό Χίου, 800 στο νομό Ροδόπης, 800 στο νομό Καβάλας, 400 στη Λευκάδα, 800 στη Δράμα, 800 στο νομό Λέσβου, 800 στο νομό Ξάνθης, 800 στην Κέρκυρα, 400 στην Κεφαλονιά, 500 στη Σάμο,400 στη Ζάκυνθο και 1000 στο νομό Σερρών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ιδιότητα του ανέργου και να διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ μέχρι και τριάντα ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητάς τους. Για περισσότερες πληροφορίες οι άνεργοι θα πρέπει να απευθύνονται στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2007







