Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Ομηρούπολης: Παραίτηση δημοτικού συμβούλου Μάρκου Κούνουπα (Αγωνιστική Πρωτοβουλία)

Δήμος Ομηρούπολης: Παραίτηση δημοτικού συμβούλου Μάρκου Κούνουπα (Αγωνιστική Πρωτοβουλία)

9

28/12/2007


Προς:
– Δήμαρχο Ομηρούπολης
– Πρόεδρο Δ.Σ. Ομηρούπολης


Θέμα: «Παραίτηση δημοτικού συμβούλου Μάρκου Κούνουπα»


Αξιότιμοι κύριοι


Σε συνέχεια της δήλωσης που είχαμε κάνει ως Αγωνιστική Πρωτοβουλία πέρυσι κατά την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου, σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.


Ως Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Δ. Ομηρούπολης είχαμε εξαρχής εκφράσει την πρόθεσή μας, τη θέση του δεύτερου συμβούλου που αναλογεί στην παράταξή μας να την υπηρετήσουν εναλλακτικά οι τέσσερις πρώτοι σε ψήφους υποψήφιοι, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο πλουραλισμός και η ουσιαστική  εκπροσώπηση από τους συμμάχους μας, γίνονται πράξη στο πλαίσιο της παράταξής μας και δεν αποτελούν μόνο διακηρύξεις των κομμουνιστών προς αφελείς, αλλά απαντούμε και σε όσους με κακεντρέχεια μιλούσαν για καπελώματα του ΚΚΕ.


Στη θέση μου στο δημοτικό συμβούλιο θα παραβρίσκεται για το 2008 η Κλαίρη Κωστάλα – Γιομέλου, ως επόμενη σε ψήφους υποψήφια.


Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, και να σας ευχηθώ τη νέα χρονιά να είστε περισσότερο αγωνιστική ως δημοτική αρχή, για το καλό του Δήμου μας και των δημοτών.


Με εκτίμηση,Μάρκος Κούνουπας