Δελτίο τύπου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πολιτιστικό Τριήμερο «Καλοκαίρι 2008» ,που για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργάνωσε η εφημερίδα «Ομηρουπολη» σε συνεργασία με τους «Πολίτες Ομηρούπολης», στις 8, 9 και 10 Αυγούστου στην πλατεία Αφανούς Ναύτη στο Βροντάδο.
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας, και η αθρόα συμμετοχή ανέδειξαν την ανάγκη που έχουν οι συνδημότες μας για ψυχαγωγία και εκδηλώσεις που βαδίζουν στα χνάρια της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου μας.
Η συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων των οικισμών μας με φωτογραφικό υλικό, που καταγράφει τις δραστηριότητες τους στην πορεία του χρόνου, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και έφερε ακόμη πιο κοντά τον Βρονταδο με τους άλλους οικισμούς της Ομηρούπολης κάτι που άλλωστε ήταν και το ζητούμενο αυτής της δράσης.
Παράλληλα η παρουσίαση της έκδοσης του λευκώματος των Βοτσαλωτών της Ομηρούπολης γοήτευσε τους επισκέπτες καθώς η καταγραφή μιας σημαντικής τέχνης , που δυστυχώς χάνεται, δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα σημαντικό κληροδότημα στις επόμενες γενιές.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν με την εθελοντική προσφορά τους στην πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων και απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αν υπάρχει διάθεση για προσφορά με μικρό κόστος μπορεί να αναπτυχτούν τα πολιτιστικά δρώμενα.
Ευχαριστούμε επίσης όλων τον κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του δίνοντας μας κουράγιο να συνεχίσουμε.
Ένα άλλο μοντέλο λειτουργίας των Δημοτικών παρατάξεων που επιχειρούμε να αναπτύξουμε στηριζόμενοι στη συλλογική προσπάθεια σε εθελοντική βάση ευελπιστούμε ότι θα βρει μιμητές.
«Πολίτες Ομηρουπολης»
Εφημερίδα «Ομηρουπολη». Βρονταδος 13 /08/08
Εφημερίδα «Ομηρουπολη». Βρονταδος 13 /08/08
Διαφήμιση







