Αρχική Νέα Τοπικά Ανταπάντηση αναγνώστη στον πράκτορα του πλοίου ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ στη Χίο

Ανταπάντηση αναγνώστη στον πράκτορα του πλοίου ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ στη Χίο

14

 Το ακόλουθο σχόλιο μας απέστειλε ο κ. Ηλίας Φύλλας, ως ανταπάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Μιχαλάκης, ενημερώνοντας για το πλοίο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ:


“Την Κυριακή το γραφείο του κυρίου Μιχαλάκη όπως και τα κεντρικά γραφεία της ΣΑΟΣ στην Αθήνα μας έλεγαν ότι τα ασυνόδευτα αυτοκίνητα θα επιστραφούν στην Καβάλα και θα είναι στη Χίο την Τρίτη 9:30 το πρωί.
Το δικό μου αυτοκίνητο μπήκε στο πλοίο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 21-11-2008, 20:00 από θεσσαλονίκη και η ενημέρωση (αναφέρω από πάνω) έγινε στο λιμάνι της Χίου (όταν δηλαδή πήγαμε να το παραλάβουμε).


Αλλά δεν σταματάει εκεί η κοροϊδία της ΣΑΟΣ, σήμερα 25-11-2008 μας είχαν ενημερώσει να πάμε να παραλάβουμε το αυτοκίνητό μας. Ελλα που το αυτοκίνητο ήταν εδώ από την Κυριακή και ούτε οι ίδιοι δεν το ήξεραν.

 2 μέρες ήταν αφησμένο κάπου στο λιμάνι της Χίου και το μάθαμε μετά από αναζήτηση μέσα στο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ στις 25-11-2008 (που δεν το βρίσκαμε). Αν χανόταν το αυτοκίνητο ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη; Λίγη συνέπεια θα ήταν καλό να υπήρχε, ιδίως όταν έχουν να κάνουν με περιουσίες τρίτων.