Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Δήλωση του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΕΛΟΥ,υποψήφιου στο εσωκομματικό δημοψήφισμα για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Δήλωση του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΕΛΟΥ,υποψήφιου στο εσωκομματικό δημοψήφισμα για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

20

  Η διαδικασία του εσωκομματικού δημοψηφίσματος είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα ανοίγοντας δρόμους αποσυγκεντρωτισμού στους κομματικούς σχηματισμούς.

Παρ’όλα αυτά κι εδώ κατισχύει <<ο σιδηρούς νόμος>> της γραφειοκρατίας του Μίχελς ως προς την πρόσβαση,την πληροφορία,τη γνώση,τη διάδοση,την επικοινωνία,τις δυνατότητες και τη διαχείρηση.

Επομένως η αφετηρία αυτής της ούτως ή άλλως σύντομης διαδικασίας,επί της ουσίας συμβολικής,είναι διαφορετική για τον καθένα από εμάς.
 Όσον αφορά την υποψηφιότητά μου αποτυπώνοντάς την με δώδεκα λέξεις:κίνημα-δρόμος-συλλογικότητα-ανάγκη-δικαίωμα-αγώνας-παιδεία-περιφέρεια-αριστερή επανίδρυση-αναγεννημένος Συνασπισμός.
Τέλος,με συντροφική αλληλεγγύη και σεβασμό σε όλες τις συνυποψηφιότητες κρίνω ότι για πολλούς λόγους η εκλογή του Γραμματέα της  Κ.Π.Ε σ.Νίκου Χουντή ως επικεφαλής θα πρέπει να είναι η επιλογή-πρόταση των μελών του ΣΥΝ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕ.Ε.: συνομιλίες για την εφαρμογή του μεταφορικού ισοδυνάμου στα νησιά
Επόμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: Χιώτες που τιμήθηκαν επάξια