Αρχική Green Life Διαδρομές Συμμετοχή της Ν.Α. Χίου στην Έκθεση ΙΤΒ

Συμμετοχή της Ν.Α. Χίου στην Έκθεση ΙΤΒ

12

 Στην έκθεση I.T.B. του Βερολίνου συμμετείχε η Ν.Α. Χίου στα μέσα Μαρτίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική τουριστική εκδήλωση στο κόσμο που συγκεντρώνει εκπροσώπους από το σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας και του δημοσιογραφικού, επιστημονικού  και καλλιτεχνικού κλάδου. Συμμετείχαν 11.000 εκθέτες από 180 κράτη σε συνολική έκταση 160.000 τ.μ.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της έκθεσης, και παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, τα νούμερα της επισκεψιμότητας είναι αυξημένα κατά 4%. Σε σχέση με την περυσινή διοργάνωση, επισκέφθηκαν την I.T.B. 110.000 επαγγελματίες του  τουρισμού και 180.000  απλοί επισκέπτες.


Στην έκθεση διανεμήθηκαν έντυπα της Ν.Α.Χίου, της Ένωσης Ξενοδόχων, της Ένωσης Ενοικιαζομένων Δωματίων, των Μεστών και αφίσες με τις  ορχιδέες της Χίου.  Προσφέρθηκαν κεράσματα με χιώτικες γεύσεις και προϊόντα της Ε.Μ. Χίου, τα οποία ευγενικώς χορήγησε.


Την Ν.Α. Χίου εκπροσώπησε η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού κ. Έφη Λυπαρή,  τα καταλύματα CΠΙΤΑΚΙΑ ο κ. Μισετζής,  το πρακτορείο Ιωνία Τουριστική  ο κ. Μιχαλάκης, και το Chios Tours  ο κ. Κολοκυθιάς, οι οποίοι συνεργάστηκαν με Τουριστικούς Πρακτόρους της Γερμανίας, παραγωγούς ντοκυμαντέρ αφιερωμένα στη γαστρονομία του τόπου μας, αλλά και εκπροσώπους εταιριών υπηρεσιών Marketing, ενώ οριστικοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δ/ντή του Ε.Ο.Τ. Γερμανίας κ. Γαλανό επίσκεψη δημοσιογράφων κατά την Άνοιξη.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες του Τουρισμού που επιθυμούν να προσφέρουν φιλοξενία  να επικοινωνήσουν με τα τηλ. του Τμήματος Τουρισμού της Ν.Α.Χίου:  22710-40534 fax 22710-43254.Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Α. Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύλλογος Οικολογίας: Ο Δήμος Ομηρούπολης υποβαθμίζει το Αίπος και το Νότιο Βροντάδο
Επόμενο άρθροΤραγική είδηση αυτοκτονίας 22χρονης