Αρχική Νέα Τοπικά ΠΑΜΕ: ρουσφετολογικές προσλήψεις στην 3η ΕΒΑ

ΠΑΜΕ: ρουσφετολογικές προσλήψεις στην 3η ΕΒΑ

7

 ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  (ΠΑΜΕ)


                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Η γραματεία  του  ΠΑΜΕ  καταγγέλει τις ρουσφετολογικές προσλήψεις  φυλακτικού προσωπικού  στην 3η     ΕΒΑ  από τον βουλευτή της Χίου  της  ΝΔ και τους κομματικούς παράγοντες  του  κυβερνώντος  κόμματος.


   Το  Υπουργείου Πολιτισμού  έχει  συγκροτήσει επιτροπή προσλήψεων , ώστε να προσλαμβάνει   <<ημέτερους>> σύμφωνα με τις προτάσεις  των κομματικών γραφείων , στερώντας το δικαίωμα των προϊσταμένων  των τοπικών αρχαιολογικών  εφορειών να προσλαμβάνουν από το  έμπειρο απολυμένο  προσωπικό  των συμβασιούχων.


   Παράλληλα με το   Π.Δ.  164/04 Παυλόπουλου , για τον περιορισμό  του 24μηνου,  αφαιρείται το δικαίωμα σε απολυμένους συμβασιούχους με πολυετή εμπειρία  να διεκδικήσουν  την επαναπρόσληψη τους,  οδηγώντας τους στον Καιάδα  της ανεργίας.


  Το ΠΑΜΕ  καταγγέλει τις παλαιοκομματικές μεθόδους του ρουσφετιού που χρησιμοποιείται από  από τα  κόμματα του δικομματισμού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,  να χρησιμοποιούν  τους  άνεργους σαν ομήρους  για εξασφάλιση  εκλογικής πελατείας .


  Καλούμε τα συνδικάτα και τους άνεργους να διεκδικήσουν  μέσα από το  ΠΑΜΕ   το αναφαίρετο δικαίωμα  της εργασίας , απορρίπτοντας την υποταγή και τον συμβιβασμό που τους οδηγούν οι πολιτικάντηδες του δικομματισμού.


                                           ΧΙΟΣ  12/4/2009

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝηρέας: τι μέλλει γενέσθαι- συνέντευξη Αρ. Μπελλέ
Επόμενο άρθροΚαταδίκη για τους ρουκετατζήδες