Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μ. Γιαννάρας: επισκέψεις- συναντήσεις στις 19/9

Μ. Γιαννάρας: επισκέψεις- συναντήσεις στις 19/9

10

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χίου, επισκέφθηκε κατά σειρά:


Το ΚΑΠΗ του δήμου Χίου και ακολούθως το σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.


«Όλοι μαζί θα παλέψουμε για τα δικαιώματα των καρκινοπαθών».
Κατά την επίσκεψή του, στο Σύλλογο Καρκινοπαθών, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χίου, Μικές Γιαννάρας, τόνισε ότι είναι μείζονος προτεραιότητας η κατασκευή Θαλάμου χημειοθεραπειών στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Χίου καθώς και η χορήγηση ψηφιακού μαστογράφου που θα ενσωματωθεί σε κινητή μονάδα που θα επισκέπτεται τα χωριά του νομού. Παράλληλα εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει στη δημιουργία συλλόγου φίλων Καρκινοπαθών ενώ δεσμεύτηκε να έχει μία σοβαρή διαρκής μετεκλογική συνεργασία με τα μέλη, για την ανάδειξη και την κατά το δυνατό επίλυση των προβλημάτων των καρκινοπαθών στη Χίο.
Τέλος ο κος Γιαννάρας, υιοθέτησε το αίτημα του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Μυωτέρη, για συνεργασία της ΕΝΑ Χίου με το σύλλογο, προκειμένου να αξιοποιηθούν προγράμματα όπως αυτό του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».


Χθες κατά την επίσκεψη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στη Συκιάδα, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χίου Μικές Γιαννάρας, (καταγώμενος από τη Συκιάδα) μίλησε στους συγχωριανούς του τονίζοντας ότι «Η Συκιάδα αποτελεί το πλέον δημοκρατικό προπύργιο του κινήματος» ενώ δήλωσε συγκινημένος από το δυναμικό παρόν των πολιτών της Συκιάδας. Ακολούθως ανέλυσε το πρόγραμμά του για τον ναυτικό οικισμό που εκτός των άλλων συμπεριελάμβανε:


«Θερμή υποδοχή στη Συκιάδα. Να αξιοποιηθεί το Θόλος, ως Κέντρο Ναυτικής εκπαίδευσης».
Την αναμόρφωση και την αξιοποίηση του Θόλους ως χώρο ναυτικής εκπαίδευσης,
Την οικιστική επέκταση του δ.δ της Συκιάδας, προκειμένου να μπορέσει να αναπτυχθεί ο οικισμός, η δημιουργία δεύτερης εξόδου του χωριού προς την περιφερειακή οδό Χίου- Καρδαμύλων, να δοθούν κίνητρα μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος για την ανακατασκευή παλιών παραδοσιακών οικισμών, όπως και η δημιουργία ψηφιακού και πολιτιστικού κέντρου στο χωριό. Στη συνέχεια μαζί με το κλιμάκιο των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε τη Λαγκάδα όπου τόνισε την ανάγκη ενός ολοκληρωμένου βιολογικού δικτύου και την ανάγκη ανάδειξης της πολιτισμικότητας και του παραδοσιακού οικισμού της Λαγκάδας.


Από το Γραφείο Τύπου
ΧΙΟΣ 19/09/09

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Κωστή Μουσουρούλη στις Οινούσσες
Επόμενο άρθροΕκθεση φωτογραφίας από Φωτογραφική Λέσχη Χίου και Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου