Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κ. Μουσουρούλης: με αφορμή τη συνάντηση μελών της οικογένειας Αγελάστου

Κ. Μουσουρούλης: με αφορμή τη συνάντηση μελών της οικογένειας Αγελάστου

8

 Πολιτικό Γραφείο
Κωστή Μουσουρούλη
Υποψήφιου Βουλευτή Νομού Χίου
Νέα Δημοκρατία


Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009


Δελτίο Τύπου


Με αφορμή την παρουσία μελών της ιστορικής χιώτικης οικογένειας των Αγελάστων στο νησί, ο υποψήφιος βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση συνάντησής τους στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗΣ.


Ο Κ. Μουσουρούλης είχε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να βρεθεί στη Βιβλιοθήκη, για την οποία το ενδιαφέρον του είναι γνωστό και δεδομένο, αφού από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ενέγραψε στον Προϋπολογισμό του Κράτους για το έτος του
2008 το ποσόν των 4.000.000,00 ευρώ.


Η πίστωση αυτή, πρωτοφανής για αντίστοιχο έργο, μέσω της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου έχει διατεθεί στο Ίδρυμα για κτιριακή υποδομή,  την υλοποίηση του προγράμματος ψηφιοποίησης των σπάνιων θησαυρών του και γενικά των αναγκών εκείνων που θα το καταστήσουν, όπως του αρμόζει, σε ένα από τα πιο σύγχρονα πνευματικά ιδρύματα της πατρίδας μας.


Τα μέλη της χιοβυζαντινής οικογένειας, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, ευχήθηκαν στον υποψήφιο βουλευτή καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης: συνάντηση με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου
Επόμενο άρθροΑντώνης Ζαννίκος: Ανοικτή επιστολή στα κόμματα- ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ!