Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κώστας Τριαντάφυλλος: Νίκη για την αλλαγή

Κώστας Τριαντάφυλλος: Νίκη για την αλλαγή

10

 «Στις 4 Οκτώβρη κάνουμε την αλλαγή γιατί είμαστε πολλοί. Είμαστε πολλοί και είμαστε ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Είμαστε πολλοί και θα τα καταφέρουμε . Αγώνας μέχρι την νίκη. Νίκη για την αλλαγή, την ανανέωση, την ανατροπή»Με αυτά τα λόγια έκλεισε την ομιλία του στην προεκλογική εκδήλωσή του ο Κώστας Τριαντάφυλλος, η οποία έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη στο Ελληνικό Κάστρο, παρουσία πλήθους κόσμου. Στην εκδήλωση διαβάστηκαν χαιρετισμοί και ευχές για επιτυχία προς τον Υποψήφιο από δεκαεπτά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ . Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές η προσέλευση ξεπέρασε τα χίλια πεντακόσια άτομα. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας ο κόσμος ένθερμα πλησίαζε και αγκάλιαζε τον Κώστα Τριαντάφυλλο δίνοντάς του ευχές για καλό αγώνα και καλή επιτυχία .
Κατά την ομιλία του, ο Κώστας Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στην ανάγκη για αλλαγή στην Χίο , καθώς και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός . « Η σημερινή συγκέντρωση, στέλνει δυνατό μήνυμα νίκης και ανατροπής. Στέλνουμε σήμερα μήνυμα από εδώ ότι η Χίος αλλάζει σελίδα. Βάζει τέλος στην αδράνεια και στην ατολμία, στην εποχή της τελμάτωσης. Μαζί από την 5η Οκτωβρίου, βάζουμε τη Χίο στη νέα δεκαετία. Για να πάμε τη Χίο που σήμερα είναι πολλά χρόνια πίσω, να την πάμε δέκα χρόνια μπροστά. Για να υλοποιήσουμε μαζί την ατζέντα για τη Χίο του 2020.
Κάθε ημέρα που ο ήλιος σηκώνεται πάνω από τα μικρασιατικά παράλια και ο εργάτης πηγαίνει στην οικοδομή, η καθαρίστρια στην δουλειά της, ο έμπορος να ανοίξει το μαγαζί του και ο νοικοκυραίος να βγάλει τα προς το ζην, η αλλαγή είναι εφικτή. Γιατί η αλλαγή αυτή αφορά όλους μας. Γιατί αυτές οι εκλογές αφορούν όλους εμάς. Αυτές είναι οι δικές μας εκλογές. Για τον συνταξιούχο που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, για τον έμπορο που αγανακτεί με τα άδικα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία κατευθύνει την ενίσχυση στους έχοντες και κατέχοντες. Για τον εργαζόμενο με stage και μπλοκάκι που δεν έχει σήμερα κανένα εργασιακό δικαίωμα. Για τον νέο που βιώνει τον εφιάλτη της ανεργίας. Για το άτομο με αναπηρία που δεν του δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχει ισότιμα. Για τον γεωργό που βλέπει το λίπασμα να ακριβαίνει, τα προϊόντα του να πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές, και τον μεσάζοντα να κερδοσκοπεί. Για τον κτηνοτρόφο που κάθε ημέρα περνάει δύσκολα χωρίς ρεύμα και νερό. Για όλους εμάς, η αλλαγή αυτή είναι καιρός να έρθει…
Γιατί όλοι πια γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους μπορούν να τον αλλάξουν προς το καλύτερο, απέναντι σε όλες τις προκλήσεις. Γιατί το πρωί της πέμπτης του Οκτώβρη ο ήλιος που θα σηκωθεί από τα απέναντι παράλια δεν θα βρει κανέναν λυπημένο. Δεν θα μας βρει χωρισμένους σε νικητές και χαμένους. Το πρωί της πέμπτης Οκτωβρίου ο ήλιος θα φωτίσει τις γωνιές της ζωής όλων μας. Γιατί δεν υπάρχουν ούτε μπλε ούτε πράσινα προβλήματα. Υπάρχουν κοινά προβλήματα. Και για αυτά τα προβλήματα θα αγωνιστούμε όλοι μας από τις 5 του Οκτώβρη, για να τα αντιμετωπίσουμε . Από τα Καρδάμυλα μέχρι τα Μεστά και την Βολισσό από τις Οινούσες μέχρι τα Ψαρά, σήμερα όλοι μιλούν για την αλλαγή. Την αλλαγή που μπορούμε να εμπιστευτούμε. Την αλλαγή που ξεκινά την πέμπτη Οκτωβρίου και στην οποία είμαι αποφασισμένος και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ρήξεις και συγκρούσεις και ανατροπές με κάθε κατεστημένο με κάθε αδιαφάνεια, με κάθε εξάρτηση, νοοτροπία, και πρακτική που μας κρατούν καθηλωμένους. Για να ξανασυνδέσουμε την πολιτική με την κοινή λογική, και με αυτόν τον τρόπο να ξαναδώσουμε νόημα στην πολιτική…»

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροεκλογική συγκέντρωση Κασσιώτου- Φαφαλιού
Επόμενο άρθροΚεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, 30/9