Αρχική Πολιτισμός Αθήνα- Παρουσίαση βιβλίου, Π. Μούστου: Ηθελα μόνο να σου χαρίσω το μέλλον

Αθήνα- Παρουσίαση βιβλίου, Π. Μούστου: Ηθελα μόνο να σου χαρίσω το μέλλον

20

 

 

Οι εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ παρουσιάζουν το βιβλίο της Πέπης Μούστου “Ηθελα μόνο να σου χαρίσω το μέλλον” τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009 στις 8.00 το βράδυ στο Athens Golf Club της Γλυφάδας.

 


 

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
Μίμης Ανδρουλάκης, βουλευτής Β’ Αθηνών- συγγραφέας και

Γιάννης Βούρος, βουλευτής Α’ Αθηνών- ηθοποιός.

 

Ο Έρωτας και ο Θάνατος εμφανίζονται με ανθρώπινη μορφή και ζητούν από τη Σοφία να παίξει μαζί τους. Όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και αυτό έχει τους κανόνες του, μόνο που η Σοφία πρέπει να τους ανακαλύψει σταδιακά. Aργότερα, η Σοφία συναντάει τον Φάνη. Η έλξη ανάμεσά τους είναι αμοιβαία και συγχρόνως ακατανόητη, αν και θεωρείται σίγουρο πως ο Έρωτας και ο Θάνατος έχουν βάλει το χεράκι τους.

Αυτά και άλλα πολλά σε μια ιστορία όπου τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Το παιχνίδι έχει ζάρια, αριθμούς, προκλήσεις, πάνω απ’ όλα απαιτείται ελιγμός. Όσο για τον Έρωτα, μεταμορφώνεται συνεχώς, σπέρνει ελπίδες, θέτει γρίφους, κάνει τα στραβά μάτια, αλλά δεν είναι τυφλός. Και τι άλλο είναι η ιστορία της ζωής μας με λίγα λόγια, αν δεν είναι ένα παιχνίδι με τον Έρωτα και τον Θάνατο, μια προσπάθεια, μια ευκαιρία ή μια ελπίδα να εναρμονίσουμε τα αντίθετα;

 
Πέπη Μούστου
Η Πέπη Μούστου γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1966. Σπούδασε και ασχολήθηκε με τα οικονομικά. Το πρώτο της διήγημα, «Το Γαλάζιο», διακρίθηκε στο διαγωνισμό διηγημάτων του περιοδικού Elle το 1997. Ακολούθησαν τα μυθιστορήματα Πες μου μια αλήθεια που φοβάσαι (1999), Κατάσταση εκτάκτου αγάπης (2001) και Θα σε φωνάζω Mοίρα (2005) στις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Βιβλιογραφία
Από τις Εκδόσεις Καστανιώτη κυκλοφορούν:
Θα σε φωνάζω Μοίρα, 2005
Κατάσταση εκτάκτου αγάπης, 2001
Πες μου μια αλήθεια που φοβάσαι, 1999

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ Ν.Α. Χίου για το θέμα της μεταφοράς μαθητών
Επόμενο άρθροΕκλογές στο ΔΕΣΜΟ ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ