Αρχική Νέα Τοπικά ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 3Ε/2009

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 3Ε/2009

9

 Εκδόθηκε η 3Ε/2009 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση εννέα συνολικά θέσεων σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν.2190/1994.


Αναλυτικότερα περιλαμβάνει πέντε θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στη Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (τέως Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής), τρεις θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 5 ετών, που μπορεί να ανανεώνεται, στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και μία θέση ελεγκτή ιατρού με θητεία τριών ετών, που μπορεί να ανανεώνεται, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.


Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τις Περιφέρειες της χώρας.


Το έντυπο «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση» (έντυπο ΑΣΕΠ με τη ένδειξη ΕΕ) διατίθεται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2009.


 


Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:


 


ΑΣΕΠ


Αίτηση για την


Προκήρυξη: 3Ε/2009


Τ.Θ. 14308


Τ.Κ. 115 10


ΑΘΗΝΑ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροβολή της Χίου στο ΣΚΑΙ
Επόμενο άρθροΙσίδωρος Κάργατζης, συμμετοχή σε μαραθώνιο στο Παρανέστι Δράμας