Αρχική Νέα Τοπικά Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς με θέμα «Το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα»

Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς με θέμα «Το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα»

30

 Η ICT Europe, ο αναγνωρισμένος φορέας πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα».
Η ημερίδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009, από ώρα 11:00 έως 16:00
στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (μεγάλο αμφιθέατρο – ισόγειο, Καραολή & Δημητρίου 80, Πειραιάς).
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο κ. Γεώργιος Τσατσαμπάς, Πρόεδρος της ICT Europe και ο κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της ημερίδας και το πάνελ των ομιλητών, στο πρώτο μέρος της διοργάνωσης  έχει ως εξής:
Keynote Speaker: Γεώργιος Πανηγυράκης – «Πιστοποίηση και Εκπαίδευση» –
Kαθ. Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας και Πρόεδρος Συμβουλίου Πιστοποίησης ICT Europe, Συμεών Ρετάλης – «Ο ρόλος της πιστοποίησης στη δια βίου εκπαίδευση» – Aν. Kαθ. Πανεπιστημίου Πειραιώς, Νέστορας Ιωαννίδης – «Η αναγκαιότητα της πιστοποίησης» – Eπίκ. Kαθ. ΑΤΕΙ Αθήνας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ). Ομιλητές στην ενότητα «Η αναγκαιότητα της πιστοποίησης», θα είναι επίσης ο Πρόεδρος Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), Εκπρόσωπος του ΔΣ της Πανελληνίας Ένωσης Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Πληροφορικής (ΠΕΙΕΠ) και Εκπρόσωπος του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης (ΕΚΕΠΙΣ).
Το πρώτο μέρος της ημερίδας θα ολοκληρωθεί με τις ομιλίες του κ. Βασίλη Ζωτάκη – Πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης – Aναπλ. Γενικού Γραμματέας ΕΛΣΕΚΕΚ και Μάριου Χαραλάμπους –«Το προϊόν της πιστοποίησης στην Κυπριακή αγορά» – ICT Europe CYPRUS.
Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας ομιλητές είναι οι εξής: Κωνσταντίνος Παπάζογλου – «Νέα πλατφόρμα, νέα τιμολογιακή πολιτική», Διευθυντής Πωλήσεων της ICT Europe, Κωνσταντίνος Μπλέτσας –«Η νέα πλατφόρμα εξετάσεων της ICT Europe»- IT Manager της ICT Europe, Νίκος Μακρυμανωλάκης –«Το πρόγραμμα ICT Foundation» – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος της ICT Europe, Κωνσταντίνος Σαββίδης – «Πολιτική ποιότητας ICT Europe και πιστοποίηση Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών» – Quality Manager της ICT Europe.Στο πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνεται coffee break. Μετά το πέρας των εργασιών της ημερίδας θα ακολουθήσει cocktail party. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές: ICT Europe, Σόλωνος 108, Αθήνα, τηλ. 210 3387190.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροβολή της Χίου στο ΣΚΑΙ
Επόμενο άρθροΙσίδωρος Κάργατζης, συμμετοχή σε μαραθώνιο στο Παρανέστι Δράμας