Αρχική Νέα Τοπικά Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Συκούση

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Συκούση

46

  

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή, 25/10, το ανακαινισμένο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Συκούση, παρουσία του Νομάρχη Χίου, Πολύδωρου Λαμπρινούδη, του Δημάρχου Καμποχώρων, Μανώλη Κράκαρη του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Ομίλου «Ατρομήτου» και πλήθους κατοίκων του Αγίου Γεωργίου.

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των κατοίκων και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αγίου Γεωργίου, η Ν.Α. Χίου σε συνεργασία με το Δήμο Καμποχώρων προχώρησε μέσω προγραμματικής σύμβασης στην τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Η υλοποίηση έγινε στο πλαίσιο έργου προϋπολογισμού 1.120.000 $, μέσω του οποίου η Ν.Α. Χίου προχώρησε στον εκσυγχρονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού. Με την ευκαιρία της ανακαίνισης του γηπέδου, έγιναν και εργασίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της αποστράγγισης που αντιμετώπιζε.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Ομίλου «Ατρομήτου», Μυλωνάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την καλή πορεία της ομάδας.


Ο Νομάρχης Χίου, Πολύδωρος Λαμπρινούδης τόνισε ότι η Ν.Α. Χίου υλοποιεί ένα μεγάλο σχεδιασμό για την ανάπτυξη και ανακαίνιση των αθλητικών υποδομών του νομού. Στο πλαίσιο αυτό, η Ν.Α. Χίου βρίσκεται πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες προκειμένου να υλοποιεί έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιλογές των κατοίκων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚωστής Μουσουρούλης- Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΒασίλης Αργυριάδης: κριτική για τη “δεξιά τσέπη του ράσου”