Αρχική Νέα Αθλητικά Ομιλος Μπριτζ: έναρξη μαθημάτων για αρχάριους

Ομιλος Μπριτζ: έναρξη μαθημάτων για αρχάριους

30

 

Οι πρώτοι νέοι αθλητές που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ θα συναντηθούν την Δευτέρα  2 Νοεμβρίου στις 5:30  το απόγευμα ημέρα έναρξης των μαθημάτων ταυτόχρονα με τους μαθητές των υπολοίπων 32 Ομίλων σε όλη τη χώρα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ σήμερα έχει περισσότερα από 3,500 ενεργά μέλη-αθλητές ανά την Ελλάδα, ενώ ο στόχος είναι σύντομα ο αριθμός να αυξηθεί, ξεπερνώντας τα 5,000 μέλη. Τμήματα μπριτζ ξεκινούν και στα Πανεπιστήμια! Στα αθλητικά τμήματα: του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου,της Παντείου Σχολής, του Πανεπιστημίου Πειραιά, των ΤΕΙ Αθήνας, Πειραιά Πάτρας και Κρήτης , του Πανεπιστημίου Πάτρας, του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ηράκλειο και Ρέθυμνο) και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

    Εάν θέλετε και εσείς να γνωρίσετε το Μπριτζ που αποτελεί :


n        Ένα παιχνίδι ζωής …


n        Ένα κώδικα επαφής και επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο και μέσο δημιουργίας νέων γνωριμιών και φίλων….


n        Ένα  άθλημα που θα σας συντροφεύει, θα σας διασκεδάζει και θα καλλιεργεί τη σκέψη σας συνεχώς και που δίνει σ’ όλους, ανεξάρτητα από ηλικία και φύλο, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν διακρίσεις, έπαθλα και βραβεία ….


n        Το σκάκι της τράπουλας . Ένα αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα ενταγμένο  στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1975 , που στο άμεσο μέλλον θεωρείται βέβαιο ότι θα ενταχθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες….


    … Μην διστάζετε …. Ελάτε να το γνωρίσετε στο κυλικείο του ξενοδοχείου «Διάνα» ,Ελ. Βενιζέλου 92 –Α΄όροφος από 2 Νοεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 5:30 το απόγευμα και αισθανθείτε τις συγκινήσεις του παιχνιδιού από την πρώτη στιγμή παίζοντας με τους συναθλητές σας.           


       Πληροφορίες  στο τηλέφωνο : 6945723387


Περιμένουμε λοιπόν νέα μέλη με σκοπό την αύξηση της οικογένειας του αγωνιστικού μπριτζ. Δώστε τέλος στη μοναχική ζωή, γνωρίστε έναν καινούριο κόσμο!


                                                                                                      Από το Δ.Σ του ΧΟΜ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ Ν.Α. Χίου για το θέμα της μεταφοράς μαθητών
Επόμενο άρθροΕκλογές στο ΔΕΣΜΟ ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ