Αρχική Νέα Τοπικά ΠΑΜΕ: Καταγγέλει εργασιακό μεσαίωνα

ΠΑΜΕ: Καταγγέλει εργασιακό μεσαίωνα

12

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


      Τον εργασιακό μεσαίωνα επιβάλλουν ολοένα και περισσότερο ο ένας μετά τον άλλο διάφοροι επιχειρηματίες του νησιού μας. Τελευταίο κρούσμα η απόλυση εργαζόμενου καθηγητή σπο το φροντιστήριο «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» γιατί είχε σύμβαση Αορίστου χρόνου, η οποία έπρεπε να μετατραπεί σε ορισμένου χρόνου και ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός σε μεσίτη- κράχτη μαθητικού δυναμικού προκειμένου να του δοθούν ώρες από το γαλαντόμο επιχειρηματία.
 Ξεπερνώντας μάλιστα κάθε όριο θράσους, απείλησε το συγκεκριμένο εργαζόμενο ότι θα τον καταγγείλλει στον εισαγγελέα, επειδή πέρσι δούλευε χωρίς πτυχίο- που για τυπικούς λόγους δεν είχε- γεγονός όμως που το γνώριζε ο συγκεκριμένος εργοδότης και μάλιστα χρησιμοποίησε τον εκπαιδευτικό για παροχή διδακτικού έργου όλη τη σαιζόν ακόμα και το καλοκαίρι.
 Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει αυτές τις αντεργατικές μεθοδεύσεις, που πηγάζουν από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και ΕΕ που αποθρασύνουν τους εργοδότες.
      Καταγγέλλει επιχειρηματίες τύπου ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ», που αποδεικνύουν με τις μεθοδεύσεις τους για άλλη μια φορά την αθλιότητα των εργασιακών σχέσεων στην ιδιωτική εκπαίδευση και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να τσαλαπατούν τα εργασιακά δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων είναι βαθιά νυχτωμένοι.
 Καλούμε τους εκπαιδευτικούς ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους, να μην αφήνουν να τους τσαλαπατούν και να αποκρούσουν τέτοιες ενέργειες από οπουδήποτε και οποιονδήποτε  προέρχονται.
      Το ΠΑΜΕ σε κάθε περίπτωση θα είναι δίπλα τους στους μικρούς ήμεγάλους αγώνες τους.
      Η εργοδοτική τρομοκρατίας δεν θα περάσει!
      ΠΑΜΕ 16-11-2009 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΣΗΕΠΗΝ: Οι δημοσιογράφοι συμπαρίστανται στον αγώνα της Αγγελικής Χατζηδημητρίου
Επόμενο άρθροΣύνταξη νέου κατηγορητηρίου για την υπόθεση της Αγγελικής