Αρχική Πολιτισμός Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Μποτίνη, το...

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Μποτίνη, το Δεκέμβρη στο ΟΜΗΡΕΙΟ

9

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Μποτίνη του νεώτερου θα δώσει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χριστουγεννιάτικη Συναυλία παρουσιάζοντας έργα των Georg Friedrich Haendel, Arcangelo Corelli και Antonio Vivaldi.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομηρείου Π.Κ.Δ.Χ. κατά τη συνεδρίασή του, την Παρασκευή 20-11-2009, ομόφωνα αποφάσισε να δοθεί αυτή η συναυλία. Να σημειωθεί ότι η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα δώσει άλλες τρεις παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μαμά ότι αυξήθηκαν τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων, παρά το χαμηλό εισιτήριο των παραστάσεων – εκδηλώσεων. Παρά το ότι είχε προϋπολογιστεί το ποσό των 20.000€ από πωλήσεις εισιτηρίων, μέχρι σήμερα έφθασαν τα 35.000€ και υπολογίζεται μέχρι τέλος του χρόνου το ποσό να ανέλθει στις 40.000€.


Τέλος, συζητήθηκε και εγκρίθηκε η πρόταση του περιοδικού «Αυλαία» που αφορά στην παρουσίαση πέντε θεατρικών παραστάσεων που θα δοθούν στο Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ. το Μάρτιο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ τοπικό: αποτελέσματα 20-22/11
Επόμενο άρθροΠροτάσεις Ελπ. Τσουρή για την τοπική οικονομία των νησιών του Βορείου Αιγαίου