Αρχική Νέα Τοπικά Ψήφισμα λαϊκής συνέλευσης κατοίκων Καρυών για Τρυπατέ

Ψήφισμα λαϊκής συνέλευσης κατοίκων Καρυών για Τρυπατέ

13

 Ψήφισμα έστειλαν οι κάτοικοι των Καρυών, που πραγματοποίησαν το Σάββατο, 21/11, Λαϊκή συνέλευση, με αντικείμενο το χρονίζον θέμα της παράδοσης της έκτασης του Τρυπατέ. Άκρη δεν φαίνεται να βγαίνει, αφού αναβολή στην αναβολή ο στρατός δεν έχει μέχρι σήμερα αποδώσει, ως όφειλε, την έκταση στον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου όπου και ανήκει κατά ψιλή κυριότητα, σύμφωνα με αμετάκλητη δικαστική απόφαση.
Το κείμενο του ψηφίσματος υπογράφει ο πρόεδρος της Λαϊκής Συνέλευσης Γιάννη Μιχαλιός και έχει ως εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ


Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καρυών του Δήμου Ομηρούπολης, σήμερα στις 21 Νοεμβρίου 2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00, συνήλθε η Λαϊκή Συνέλευση μετά από πρόσκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρυών και του Τοπικού Συμβουλίου Καρυών με θέμα συζήτησης «Αναβολή παράδοσης του Στρατοπέδου Τρυπατέ από την 96 ΑΔΤΕ» και μετά από διαλογική συζήτηση Λαϊκή Συνέλευση ομόφωνα αποφασίζει:


Να εκφράσει δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση και ειδικότερα προς την 96 ΑΔΤΕ, την έντονη αγανάκτησή και διαμαρτυρία των κατοίκων για την κατ’ επανάληψη αναβολή της παράδοσης παρ’ ότι δεν υφίσταται πλέον δικαστικός ή άλλος λόγος που να επιβάλλει ή δικαιολογεί την αναβολή παράδοσης.


Οποιαδήποτε δε αναβολή πέραν της 10η Δεκεμβρίου 2009 θα επιβαρύνει το κλίμα που ήδη έχει δημιουργηθεί, προκαλώντας σοβαρές εντάσεις και κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής.


Σημαντική δε παράμετρος που πρέπει να ληφθεί πλέον σοβαρά υπόψη είναι η βεβαρημένη έως λεηλατημένη από βανδάλους και αφύλακτη περιοχή του Τρυπατέ και των κτιριακών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένης και της Εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ:Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ
Επόμενο άρθροΚλείσιμο Σχολικών Μονάδων λόγω ιώσεων