Αρχική Νέα Τοπικά Χριστουγεννιάτικες ευχές από το Μητροπολίτη

Χριστουγεννιάτικες ευχές από το Μητροπολίτη

24

  Παραμονή των Χριστουγέννων σήμερα και ο Μητροπολίτης Χίου κ. Διονύσιος θα χοροστατήσει στις 5.30 μ.μ στην ακολουθία του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού των Χριστουγέννων, στον Ιερό μητροπολιτικό Ναό.
  Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στις 6.45 μ.μ. στον αντίστοιχο Εσπερινό, στο Ιερό Τάγμα Αγίου Παντελεήμονα.
  Τα Χριστούγεννα το πρωί ο Μητροπολίτης θα τελέσει τη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία από τις 6.00 έως 8.45 το πρωί.
  Στη συνέχεια ο κ. Διονύσιος θα επισκεφθεί τους τροφίμους του γηροκομείου όπου μαζί με τις ευχές του θα προσφέρει γλυκίσματα και χρηματικό ποσό για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα.
  Εξάλλου χθες το πρωί ο Μητροπολίτης Χίου προχώρησε στις εξής φιλανθρωπικές δράσεις:
– την ενίσχυση με 1800 ΕΥΡΩ από τις προσωπικές του αποδοχές, περισσοτέρων των 20 φοιτητών, από διάφορες ενορίες της πόλης
  – την ενίσχυση με 6.000 ΕΥΡΩ, 50 άπορων και ασθενών οικογενειών των ενοριών της πόλης, από το ταμείο του «Αντιφυματικού αγώνος»
– την ενίσχυση με 10.000 ΕΥΡΩ 60 και πλέον κατοίκων των βορειοχώρων από το ταμείο του Ιερού Προσκυνήματος Αγίας Μαρκέλλας.
  Στη συνέχεια επικεφαλής συνεργείου Ιερέων επεσκέφθη τους  κρατούμενους των Δικαστικών Φυλακών. Περιήλθε από ενορίες της πόλης όπου διένειμε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες.
  Εξάλλου το απόγευμα της τρίτης επισκέφτηκε το οικισμό της Εργατικής Εστίας «Διονύσιος Δ’» στο Χαλκειός όπου προσέφερε δέματα σε άπορες οικογένειες και αθλητικά παπούτσια στα παιδιά του οικισμού.
  Χθες το απόγευμα επισκέφτηκε για ευχές τα στρατιωτικά φυλάκια σε Προβατά και Αίπος.
  Τέλος σήμερα το πρωί αφού του ψάλουν τα κάλαντα οι στρατιώτες θα επισκεφθεί το Εμπορικό Κέντρο της πόλης για να απευθύνει ευχές στους καταστηματάρχες.
 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤώρα FORTHnet και στο Δήμο Καμποχώρων
Επόμενο άρθροΠρόσκληση – επιστολή Κ. Μουσουρούλη προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Χίου για οργανωμένη συμμετοχή στον κοινωνικό διάλογο για το μέλλον της γεωργίας