Αρχική Νέα Τοπικά Ομάδα Φίλων Κάστρου- δραστηριοποίηση μέσω facebook

Ομάδα Φίλων Κάστρου- δραστηριοποίηση μέσω facebook

4


  Ιδιαίτερη επίκαιρη με αφορμή τη συζήτηση για τον «Καλλικράτη» αλλά και τις συζητήσεις για την ένταξη του έργου του Κάστρου στο ΕΣΠΑ είναι η παρέμβαση της Ομάδας των φίλων του Κάστρου της Χίου: Ένας Χαμένος Παράδεισος, σχετικά με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την αναστήλωση του Κάστρου.
   «Όπως πληροφορούμαστε από τον Τύπο και τα λοιπά ΜΜΕ, η κυβέρνηση προχωρά στο θέμα της διοικητικής αναδιάρθρωσης της Χώρας. Ακόμα δε γνωρίζουμε τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η αλλαγή στους ΟΤΑ της Χίου, αν δηλαδή οι δήμοι του νησιού θα συγχωνευθούν σε ένα ή δύο!
   Στην προσπάθειά μας όμως για την αναστήλωση του κάστρου είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε σε ποιους θα πρέπει να απευθυνθούμε πριν από τις επερχόμενες περιφεριακές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010, ώστε να γνωστοποιήσουμε τα αιτήματα μας και σε αυτό το σημείο η διοικητική αναδιάρθρωση του νησιού θα παίξει καθοριστικό ρόλο!
   Εν τω μεταξύ, έχουμε ήδη αποστείλει ηλεκτρονική επιστολή στην υπεύθυνη της 3ης ΕΒΑ για το κάστρο γνωστοποιώντας της το σκοπό της ομάδας μας και ζητώντας της να μας ενημερώσει σχετικά με την πρόοδο των εργασιών αναστήλωσης. Ενώ η επιστολή έχει σταλεί εδώ και αρκετές μέρες, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση.
   Σε περίπτωση που η επιστολή μας δεν απαντηθεί θα την ξανα-στείλουμε και θα σας ενημερώσουμε για τις όποιες περαιτέρω κινήσεις μας. Παράλληλα αναμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα γίνει στο Σύλλογο του Κάστρου τέλη Ιανουαρίου για την κοπή της βασιλόπιτας.
   Εκεί, θα παρευρεθούν μέλη της ομάδας μας τα οποία εγγράφηκαν και μέλη στο Σύλλογο με σκοπό να επισημάνουν την ανάγκη λήψης νέων πρωτοβουλιών για το κάστρο, ιδιαίτερα τώρα που επίκειται η προεκλογικέ περίοδος», σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση. Καλούνται δε όσοι επιθυμούν να δηλώσουν τις ιδέες τους ακόμα και να συμμετάσχουν ενεργά στην ομάδα.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ: αποτελέσματα 16-17/1
Επόμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης: πρόσκληση για κοπή πίτας