Αρχική Νέα Τοπικά Οδος ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ- συζήτηση στο ΔΣ Χίου για μονοδρόμηση

Οδος ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ- συζήτηση στο ΔΣ Χίου για μονοδρόμηση

14

 

 

 Η επιμονή και το πείσμα του Συλλόγου «Δεσμός του Φραγκομαχαλά» έφερε αποτέλεσμα, αφού στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Χίου την προσεχή Παρασκευή, 29/1, το θέμα της μονοδρόμησης της οδού Κωνσταντίνου Μονομάχου έρχεται προς συζήτηση.
   Εισηγητής είναι ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καζάνας και έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η θέση της Δημοτικής Αρχής.
   Μάλιστα προσωπικά ο Δήμαρχος Χίου Παντελής Βρουλής με δελτίο τύπου ενημερώνει ειδικά για αυτό το θέμα, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την επιτροπή κυκλοφορίας του Δήμου (κα Ευτυχία Βορριά) ή και το Δημοτικό Συμβούλιο.
   Με δεδομένο ότι οι θέσεις του σωματείου είναι γνωστές έχει ενδιαφέρον προς τα πού θα κινηθεί ο κ. Βρουλής, που αν έχουν δίκιο παραπολιτικά δημοσιεύματα σε συνάδελφο τοπική εφημερίδα βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και από τους ίδιους τους συμβούλους του!
   Βέβαια ο κ. Βρουλής είχε δεσμευτεί ότι το θέμα θα ερχόταν προς συζήτηση εντός Ιανουαρίου και πράγματι κρατά το λόγο του.
   Εκτός και αν είναι μια προσπάθεια να εκτονώσει την ένταση και κυρίως δυσαρέσκεια που υπάρχει ειδικά από τη συνοικία του Φραγκομαχαλά, που εδώ και 25 χρόνια φωνάζει ότι επιτέλους πρέπει να μονοδρομηθεί ο κεντρικός, στενός και χωρίς πεζοδρόμια δρόμος που διασχίζει τη συνοικία.
  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι ελλείψεις κατάλληλων υποδομών στα λιμάνια φέρνει “Καλλικράτη” και στα Λιμενικά Ταμεία
Επόμενο άρθροΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ: Η ευτυχία μεταδίδεται υπό τη μορφή κυμάτων