Αρχική Νέα Τοπικά Ενσταση από “Φίλο Πεζού” για έργο πεζοδρομιών στην Προκυμαία

Ενσταση από “Φίλο Πεζού” για έργο πεζοδρομιών στην Προκυμαία

6

 
Ένσταση στην Περιφέρεια κατέθεσαν «Ο Φίλος του πεζού» διαμαρτυρόμενοι έτσι για την εσπευσμένη δημοπράτηση του έργου ανακατασκευής των πεζοδρομίων Προκυμαίας.
Όπως σημειώνεται η ένσταση υποβλήθηκε «…διότι, η μελέτη που συντάχθηκε είναι ατελής, δεν έχει λάβει τις απαιτούμενες από το Νόμο γνωμοδοτήσεις και αδειοδοτήσεις και μεταθέτει αναιτιολόγητα την θέση των υφισταμένων διαβάσεων πεζών και πεζοδρομίων κατά τρόπο που πλήττει ευθέως τα δικαιώματα των πεζών, των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και πολλών επαγγελματιών της Προκυμαίας».
Αναλυτικά η ένσταση έχει ως εξής:


      Χίος 26-01-10


Προς την Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου:
Ανακατασκευή πεζοδρομίων της κεντρικής Προκυμαίας


Κύριε Πρόεδρε,


Υποβάλλομε  ένσταση κατά της διεξαγωγής του διαγωνισμού του πιο πάνω έργου διότι, η μελέτη που συντάχθηκε είναι ατελής, δεν έχει λάβει τις απαιτούμενες από το Νόμο γνωμοδοτήσεις και αδειοδοτήσεις και μεταθέτει αναιτιολόγητα την θέση των υφισταμένων διαβάσεων πεζών και πεζοδρομίων κατά τρόπο που πλήττει ευθέως τα δικαιώματα των πεζών, των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και πολλών επαγγελματιών της Προκυμαίας.


Ζητούμε όπως αναβληθεί ο διαγωνισμός μέχρις ότου ολοκληρωθεί η μελέτη και λάβει τις προβλεπόμενες θετικές γνωμοδοτήσεις και αδειοδοτήσεις.


Με τιμή
Για την Ομάδα  Πρωτοβουλίας «Ο Φίλος του Πεζού»Δήμης Μυλωνάδς
Πολιτικός Μηχανικός

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήμος Χίου: Μαζεύει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα
Επόμενο άρθροΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Μια ματιά στην άγρια όψη της Χίου