Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζουν Παπούλια

ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζουν Παπούλια

12

 Επανεκλέγεται την προσεχή Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να υπερψηφιστεί από όλες της πτέρυγες της Βουλής, πλην της Αριστεράς!
      «Είναι αυτονόητη η επιλογή, η πρότασή μας για επανεκλογή του και είμαι σίγουρος ότι αυτή η απόφαση έχει την ευρύτατη συναίνεση και των πολιτικών κομμάτων και του ελληνικού λαού», δήλωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο οποίος επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τον κ. Παπούλια στο προεδρικό μέγαρο.
     Ο Πρόεδρος έδειξε συγκινημένος ακούγοντας, στο γραφείο του, τον πρωθυπουργό να του πλέκει το εγκώμιο:
     «Είναι χαρά και τιμή, είπε, να έχουμε μια πρόταση που μας τιμά όλους, την πρόταση για την επανεκλογή σας.
     Είναι, νομίζω, ευρύτατη η πεποίθηση ότι έχετε τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ανώτατο αυτό αξίωμα και σε στιγμές δύσκολες για τη χώρα, όπου κρίθηκαν και δοκιμάστηκαν θεσμοί. Μπορέσατε και αφήσατε ένα στίγμα εθνικό, πολιτειακό, ενισχύοντας την αίσθηση της σιγουριάς, της ασφάλειας και της δημοκρατίας και νομίζω ότι όλος ο πολιτικός κόσμος και οι πολίτες θεωρούν αυτονόητη την επανεκλογή σας».
     Ο κ. Παπούλιας τον ευχαρίστησε για την τιμή.
     Την ανανέωση της θητείας του Κάρολου Παπούλια προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς, με προσωπική επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Π. Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της επιστολής λίγη ώρα πριν μεταβεί στο προεδρικό μέγαρο ο Γιώργος Παπανδρέου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας από το Σύλλογο Πελοποννησίων “Ο ΠΕΛΟΠΑΣ”
Επόμενο άρθροΧωρίς δεξαμενές νερού στα Αυγώνυμα