Αρχική Νέα Τοπικά Πρόταση Δημάρχου Καρδαμύλων για να αναγνωριστεί ως “μεγάλος ευεργέτης” του Δήμου ο...

Πρόταση Δημάρχου Καρδαμύλων για να αναγνωριστεί ως “μεγάλος ευεργέτης” του Δήμου ο Καπετάν Νικόλαος Φράγκος

18

 Την επιθυμία να ανακηρυχτεί «Μεγάλος Ευεργέτης»  των Καρδαμύλων ο Καπετάν Νικόλαος Φράγκος εξέφρασε ο Δήμαρχος Καρδαμύλων  κ. Ευάγγελος Μελιτζάνης κατά την τελευταία συνεδρίαση  του δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε της 29 Ιανουαρίου. 
Στην εν λόγω  εισήγησή του ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων :
« Θεωρώ μεγάλη υποχρέωση ως Δήμος – Δημοτικό Συμβούλιο – και είμαι σίγουρος ότι εκφράζω το σύνολο των συνδημοτών μας απανταχού της γης- πριν το τέλος της παρούσης θητείας μας να ανακηρύξουμε τον  καπετάν Νικόλα Ι. Φράγκο Μεγάλο Ευεργέτη. Η αγάπη του καπετάν  Νικόλα για τα Καρδάμυλα, την οποία έχει εμφυσήσει στα παιδιά και τα εγγόνια του, έχει με πολλούς τρόπους -αρκετές δεκαετίες τώρα- εκφραστεί και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να εκφράζεται με αμείωτη ένταση.
Θα ήταν μεγάλη παράληψη η μη λήψη μιας τέτοιας απόφασης και οι λόγοι είναι γνωστοί  σε όλους (ανέγερση σχολικής πτέρυγας «ΣΤΕΛΛΑ ΝΙΚ. ΦΡΑΓΚΟΥ» και όχι μόνο).
Στη συνέχεια της εισήγησής του, ο κ .Μελιτζάνης  πρότεινε η εν λόγω ανακήρυξη να λάβει χώρα κατά τη διάρκεια  τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου  στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου των Απανταχού Καρδαμυλίων στην Αθήνα και το Καλοκαίρι στα Καρδάμυλα με ανάλογες εκδηλώσεις «σε ημερομηνία που θα  υποδείξει εκείνος», όπως ανέφερε. Η παραπάνω εισήγηση εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροEπιστολή αναγνώστη για τις μαθητικές εκδρομές: Αποφασίζομεν και διατάσομεν
Επόμενο άρθροΗ Παπανικολάου στη 2η ΥΠΕ