Αρχική Νέα Τοπικά Ανακοίνωση της Εταιρείας ‘’ΧΙΟΣ ΜΑΡΙΝΕΣ Α.Ε.’’: ποτέ δεν γίναμε ανάδοχος…

Ανακοίνωση της Εταιρείας ‘’ΧΙΟΣ ΜΑΡΙΝΕΣ Α.Ε.’’: ποτέ δεν γίναμε ανάδοχος…

7

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


‘’ΧΙΟΣ ΜΑΡΙΝΕΣ Α.Ε.’’


 


Επί δέκα χρόνια τώρα, η εταιρεία μας και οι βασικοί της μέτοχοι κ.κ. Στυλιανός Βίος και Γεώργιος Βερνίκος, κατασυκοφαντούνται και σπιλώνονται δημόσια, ότι τάχα, ενώ ήταν ‘’Ανάδοχος’’ του έργου ‘’Κατασκευή της Μαρίνας Χίου’’ δεν υλοποιούσαν το έργο, στερώντας από το Νησί ένα βασικό εργαλείο ανάπτυξης.


 


Βασικοί εκφραστές αυτών των συκοφαντιών και επιθέσεων ήταν ο σημερινός Νομάρχης Χίου και συγκεκριμένη τοπική εφημερίδα.


 


Όλα αυτά τα χρόνια επίσης, η εταιρεία μας και οι μέτοχοί της , με γραπτές ανακοινώσεις και προφορικές συνεντεύξεις τους, διαβεβαίωναν δημόσια ότι η Εταιρεία δεν υπήρξε ΠΟΤΕ, ανάδοχος του έργου, διότι πολύ απλά, ουδέποτε κλήθηκε να υπογράψει την απαραίτητη σύμβαση με το Δημόσιο, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της. Διαβεβαίωνε δηλαδή ότι μέχρι και σήμερα ήταν απλά ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ ενός έργου και τίποτα άλλο!!!


ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΔΟΧΟΣ!!!


Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι και το ίδιο μέσο ‘’Ζητωκραυγάζουν’’ διότι λέει το υπουργείο διαβεβαιώνει ότι ΔΕΝ είμεθα ΑΝΑΔΟΧΟΙ του έργου και άρα μπορεί να προχωρήσει σε επαναδημοπράτηση του. Τότε γιατί μας επιτίθεντο και  μας συκοφαντούσαν τόσα χρόνια, ενώ γνώριζαν πολύ καλά ότι δεν ήμασταν  ανάδοχοι και ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα, παρά την οικονομική μας ζημία, σταματήσαμε τις προσπάθειες, ώστε το έργο να ‘’ξεκολλήσει’’, να υπογραφεί η σχετική μας σύμβαση, και να ολοκληρωθεί μία μεγάλη επένδυση για το νησί. Νομίζουμε  ότι το μέγεθος της υποκρισίας είναι αυταπόδεικτο.


 


Τέλος σημειώνουμε ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν ποιοι στην πραγματικότητα, τορπίλιζαν όλα αυτά τα χρόνια την υλοποίηση του έργου με γραπτές αναφορές στο Υπουργείο και ασκούσαν μεγάλες πιέσεις να μην υπογραφή η σύμβαση με την εταιρεία μας, για εξυπηρέτηση μικροπολιτικών ή άλλων συμφερόντων.


 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροEπιστολή αναγνώστη για τις μαθητικές εκδρομές: Αποφασίζομεν και διατάσομεν
Επόμενο άρθροΗ Παπανικολάου στη 2η ΥΠΕ