Αρχική Νέα Τοπικά Κοινωνικός Τουρισμός για ΑμεΑ

Κοινωνικός Τουρισμός για ΑμεΑ

6

 Ο Παγχιακός σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, με σχετική ανακοίνωση, ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ξεκίνησε πανελλαδικά η κατ’ αλφαβητική σειρά απογραφή των δικαιούχων παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που θα συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για το τρέχον έτος, 2010.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι εργαζόμενοι ή συνταξιούχοι   και τα μέλη των οικογενειών τους δεν έλαβαν δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2009 ή εισιτήρια θερινού εκδρομικού προγράμματος έτους 2009 ή εισιτήρια κρουαζιέρας 2009.
Οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, οι άγαμες μητέρες και οι μονογονεϊκές οικογένειες, δικαιούνται δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2010 ανεξάρτητα εάν το 2009 έλαβαν αυτήν την παροχή ή εισιτήρια θερινού προγράμματος ή εισιτήρια κρουαζιέρας.
Τα άτομα με αναπηρίες δικαιούται μόνο δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2010, οι ίδιοι και τα προστατευόμενα μέλη τους, ανεξάρτητα εάν έλαβαν την παροχή αυτή το έτος 2009.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μπορείτε να απευθυνθείτε στον Οργανισμό εργατικής Εστίας ή στο Γραφείο του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (τηλ.22710 24194)


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροEπιστολή αναγνώστη για τις μαθητικές εκδρομές: Αποφασίζομεν και διατάσομεν
Επόμενο άρθροΗ Παπανικολάου στη 2η ΥΠΕ