Αρχική Νέα Τοπικά Helmepa: Κοπή πίτας με ευχές για ανάκαμψη

Helmepa: Κοπή πίτας με ευχές για ανάκαμψη

39

Την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα της «έκοψε» η Helmepa, στα γραφεία της, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των ελεγκτών Moore Stephens, του επιστημονικού και του νομικού συμβούλου, καθώς και του προσωπικού της γραμματείας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα επίτιμα μέλη Παύλος Ιωαννίδης, Μιχάλης Ζενζεφύλλης, Σπύρος Μαυρίκης, Μανώλης Καβουσανάκης και Γιάννης Πολυχρονόπουλος.


Ο πρόεδρος, καπετάν Βασίλης Κ. Κωνσταντακόπουλος, κόβοντας την πίτα, ευχήθηκε σε όλους κάθε καλό στο 2010, πρόοδο στη Helmepa, ανάκαμψη της ναυτιλίας και, προπαντός, της ελληνικής οικονομίας.


Το «φλουρί» κέρδισε η Ρούλα Κυριαζή, στέλεχος του Τομέα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης, ο οποίος, κατά σύμπτωση, την ίδια ημέρα ενισχύθηκε για πρώτη φορά με εθελοντή – στέλεχος. Πρόκειται για την απόμαχο δικηγόρο Διακανονιστή Αβαριών στον Πειραιά κα Ριρή Μάρουγκα – Παναγιωτοπούλου, που προσφέρθηκε να βοηθήσει αφιλοκερδώς την Παιδική Helmepa.


Η παρουσία των επίτιμων μελών στην τελετή της κοπής της πίτας και στη συνεδρίαση του συμβουλίου, που ακολούθησε, υπογραμμίζει τη σημασία της συνέχειας, διαφάνειας και συνέπειας, βασικές αρχές στις οποίες στηρίζεται η λειτουργία της Helmepa, από το 1982 μέχρι σήμερα.


Το συμβούλιο συμπλήρωσε την πρώτη του συνεδρίαση για το 2010, εγκρίνοντας προτάσεις του εισηγητή – γενικού διευθυντή, Δημήτρη Μητσάτσου, στον οποίο και έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις για την υλοποίηση των στόχων του έτους.


Τέλος, οι σύμβουλοι γνώρισαν την Ειρήνη Παναγοπούλου, κόρη ναυτικού, η οποία, με την υποτροφία Γεωργίου Π. Λιβανού της Helmepa της περιόδου 2008 – 2009, τέλειωσε με επιτυχία τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ήδη εργάζεται στο χώρο της ναυτιλίας

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΟΑΕΝ: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας, κ. Αθ. Χριστόπουλο
Επόμενο άρθροΔιήμερο εκδηλώσεων από τον σύλλογο καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ