Αρχική Ομογένεια Κοπή πίττας από τους Χιώτες της Ρόδου

Κοπή πίττας από τους Χιώτες της Ρόδου

10

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή για το κόψιμο της καθιερωμένης παραδοσιακής βασιλόπιτας που πραγματοποίησαν οι Χιώτες της Ρόδου στο κεντρικό ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, με την παρουσία των περισσοτέρων διαμενόντων στη Ρόδο χιωτών και αρκετών φίλων τους.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Βαγγέλης Γκιάλης που βρήκε το χρυσό φλουρί, ενώ άλλοι τυχεροί κέρδισαν δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία της Χίου που ευγενικά πρόσφεραν  οι ιδιοκτήτες τους: XΙΟΣ ΧΑΝΔΡΗΣ, ΚΥΜΑ, ΕRΥΤΗΑ, και ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ στα Μεστά.
Από την πλευρά του, ο εκδότης- συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης προσέφερε συνδρομές του περιοδικού ‘ΠΕΛΙΝΝΑΙΟ’ σε δύο τυχερούς ενώ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να παρουσιάσει τα βιβλία του στο ροδίτικο κοινό στα μέσα του προσεχούς Μάρτη.
Στην ίδια εκδήλωση η Αντινομάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Λίτσα Λύκου απέστειλε διαφημιστικά έντυπα και DVD για τη Χίο, τα οποία διανεμήθηκαν σε όλους τους παρευρεθέντες, ενώ χαιρετισμός της διαβάστηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Καρασούλη.   
Kατά τη διάρκεια της γιορτής προσφέρθηκαν χιώτικα προϊόντα από διάφορες εταιρίες:
Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου , ‘ΑΝΕΜΟΣ’ των κ.κ. Μπενέτου και Γαλάτουλα, CITRUS του κ. Ε Ξύδα, ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ νέα εταιρία παραγωγής κρασιού των κ.κ .Κεφάλα και Πιτσιλού.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΟΑΕΝ: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας, κ. Αθ. Χριστόπουλο
Επόμενο άρθροΔιήμερο εκδηλώσεων από τον σύλλογο καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ