Αρχική Νέα Τοπικά Προκυμαία: «Έρχονται» τα νέα πεζοδρόμια

Προκυμαία: «Έρχονται» τα νέα πεζοδρόμια

6

 

Προ των πυλών βρίσκεται η έναρξη των εργασιών διαπλάτυνσης και ανακατασκευής των πεζοδρομίων της προκυμαίας, καθώς σταδιακά «καθάρισε» το τοπίο των ενστάσεων για το σχεδιασμό του εν λόγω έργου.


Σύμφωνα με δηλώσεις του νομαρχιακού συμβούλου Στέλιου Καμπούρη στη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ», «απορρίφθηκε ένσταση εργολάβου που αφορούσε στις εργασίες, κατά την τελευταία νομαρχιακή επιτροπή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, με αποτέλεσμα η υπογραφή σύμβασης του έργου να τεθεί σε αναμονή για πέντε ακόμα  εργάσιμες ημέρες από την ημέρα διεξαγωγής της παραπάνω επιτροπής». Η παραπάνω πενθήμερη προθεσμία τέθηκε με σκοπό την ενδεχόμενη κατάθεση επιμέρους ενστάσεων και έληξε την Τρίτη, χωρίς αποτέλεσμα, δίνοντας έτσι το «πράσινο φως» στην έναρξη του έργου.


Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων, ο κ. Καμπούρης δήλωσε ότι «ακόμη δεν έχει κατατεθεί» ενώ άγνωστο παραμένει προς το παρόν το τι μέλλει γενέσθαι με ενδεχόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της  προκυμαίας για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των διερχόμενων οχημάτων. «Θα προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες εάν χρειαστεί», κατέληξε ο κ. Καμπούρης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία ν.σ. Γ.Μισετζή για οδικό δίκτυο στο Κοντυλόπος
Επόμενο άρθροΔημοτικός Μετασχηματισμός από τη Νέα Αντίληψη