Αρχική Νέα Τοπικά Διαγωγή κοσμία λόγω… Facebook- κτύπησε και το Γυμνάσιο Κάμπου

Διαγωγή κοσμία λόγω… Facebook- κτύπησε και το Γυμνάσιο Κάμπου

10

 

         
Μετά τα Χανιά όπου μαθήτρια καλούσε σε γκρουπ που είχε φτιάξει στο Facebook κατά της διευθύντριας του Γυμνασίου, ο «ιός» κτύπησε και τη Χίο!

     «Άντε να μαζευτούμε 1000 να διώξουμε την Διευθύντρια από το Σχολείο», ήταν η ονομασία που έδωσαν στο γκρουπ που δημιούργησαν προφανώς για πλάκα οι μαθητές του Γυμνασίου Κάμπου. Ανάστατη ωστόσο είναι η σχολική κοινότητα του γυμνασίου Κάμπου εξαιτίας του γεγονότος ότι τα αρχικά σχόλια και οι «εγγραφές» στην εν λόγω ομάδα (που έφτασαν περίπου στις 200), άρχισαν σιγά- σιγά να ξεφεύγουν από τα στενά όρια του σχολείου, περνώντας  σε λιβελογραφήματα ακόμα και από εξωσχολικούς.


         Ιδιαίτερα προβληματισμένη και στενοχωρημένη φέρεται να είναι η διευθύντρια του σχολείου, που αρνήθηκε να μας κάνει δηλώσεις μέχρι να ενημερωθεί επίσημα τουλάχιστον η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες φανερά προβληματισμένη, δήλωσε ότι ύστερα από αυτό δεν νιώθει καλά στο να συνοδεύσει τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου στην τριήμερη εκδρομή τους. Στη θέση αυτή συμφώνησαν μαζί της και οι άλλοι συνάδελφοι της καθηγητές, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά πιθανόν να μην πάνε καθόλου εκδρομή, λόγω μη διαθέσιμων συνοδών! Οπότε ναι μεν δεν τιμωρείται κάποιος συγκεκριμένος, αλλά η τιμωρία υπάρχει για όλη την Γ’ τάξη.


Σήμερα αναμένεται να κοινοποιηθεί και επίσημα η απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


 


Θοδωρής Πυλιώτης

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήμαρχοι Γρηγορείτε!- – κινδυνεύουμε να πληρώνουμε τα σκουπίδια- χρυσάφι!
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στο ΟΜΗΡΕΙΟ με θέμα: Ομαλή μετάβαση των μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνάσιο