Αρχική Νέα Τοπικά Δεν περικόπτονται τα Επιδόματα πρόνοιας

Δεν περικόπτονται τα Επιδόματα πρόνοιας

8

 

Άμεση και θετική είναι η απάντηση της Κυβέρνησης στην παρέμβαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) αφού εξέφρασε τη διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στη μείωση των επιδομάτων πρόνοιας


Μετά τη δημοσιοποίηση επιστολής του Προέδρου της ΕΝΑΕ κ. Δράκου προς τους Υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία έκανε λόγο για μείωση των επιδομάτων πρόνοιας κατά 10%, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, παρεμβαίνοντας άμεσα, απέστειλε επιστολή στους προαναφερθέντες Υπουργούς, ζητώντας να πάρουν θέση αποσαφηνίζοντας το εν λόγω ζήτημα.


Κατόπιν αυτού, και τα δύο υπουργεία διαβεβαίωσαν την Ε.Σ.Α.μεΑ. ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία μείωση αυτών των επιδομάτων.


«Παρόλα αυτά, επειδή η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, λόγω της οικονομικής κρίσης που η χώρα περνά, το αναπηρικό κίνημα της χώρας είναι προετοιμασμένο και με αγωνιστική διάθεση για οτιδήποτε προκύψει, προκειμένου να προστατέψει κεκτημένα για τα οποία έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών», καταλήγει η ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.μεΑ..


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήμαρχοι Γρηγορείτε!- – κινδυνεύουμε να πληρώνουμε τα σκουπίδια- χρυσάφι!
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στο ΟΜΗΡΕΙΟ με θέμα: Ομαλή μετάβαση των μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνάσιο