Αρχική Νέα Αθλητικά Πινγκπονγκνιστικά Νέα: Κυρίαρχη Δύναμη η Χίος στη νησιωτική Ελλάδα

Πινγκπονγκνιστικά Νέα: Κυρίαρχη Δύναμη η Χίος στη νησιωτική Ελλάδα

69


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η τελική φάση για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομίλων της νησιωτικής Ελλάδος  στους Άνδρες και στις Γυναίκες.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες των Γυναικών στη Μυτιλήνη με την συμμετοχή του Παγχιακού Γυμναστικού Συλλόγου και των Νενήτων Μ.Ε.Σ Βοκαριά από πλευράς Χίου και ΑΕΣΛ και Αρίων Μυτιλήνης από την Μυτιλήνη.Στα ημιτελικά ο Παγχιακός κέρδισε των Αρίων με 4-0 και η Βοκαριά την ΑΕΣΛ με 4-1.Στη συνέχεια ακολούθησε ο τελικός ανάμεσα σε Παγχιακό και Βοκαριά σε ένα συγκλονιστικό αγώνα και νικήτρια και πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Παγχιακού επικρατώντας με 4-3 .Ο Παγχιακός αγωνίστηκε με τις : Αναγνώστου Δέσποινα, Αναγνώστου Ντίνα, Διαμαντή Πηνελόπη, ενώ η ομάδα της Βοκαριάς με τις Μικέδη Δώρα, Περδικάρη Τέτα, Καϊμάκη Στεφανία και Μισετζή Μαριάνθη.
Ημιτελικοι: Παγχιακός Γ.Σ – Αρίων Μυτιλήνης 4-0
                  ΜΕΣ Βοκαριά – ΑΕΣΛ                     4-1
Τελικός:     Παγχιακός Γ.Σ – ΜΕΣ Βοκαριά       4-3
Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου έγιναν στη Χίο οι αντίστοιχοι αγώνες των Ανδρών με τη συμμετοχή του Παγχιακού Γ.Σ και της ΑΣΕΑ Χίος από τον όμιλο της Χίου , την ΑΕΣΛ και τον ΟΑ Χανιών 2000 από τον όμιλο της Μυτιλήνης.Στα ημιτελικά ο Παγχιακός κέρδισε την ΑΕΣΛ με 4-2 και η ΑΣΕΑ Χίος τα Χανιά επίσης με 4-2. Στη συνέχεια ακολούθησε ο τελικός όπου ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα η ΑΣΕΑ Χίος επικράτησε με 4-2 του Παγχιακού και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.Για την ΑΣΕΑ Χίος αγωνίστηκαν :Μακρής Στράτος, Τέλογλου Λάζαρος, Πολίτσης Χρόνης, Πάμπαλος Δημήτρης ενώ για τον Παγχιακό οι :Πάτρας Παναγιώτης, Γανιάρης Νίκος, Μανιάτης Δημήτρης και Αναγνώστου Κώστας.
Ημιτελικοί: Παγχιακός Γ.Σ. – ΑΕΣΛ                      4-2
                  ΑΣΕΑ Χίος – ΟΑ Χανίων 2000           4-2
Τελικός:     ΑΣΕΑ Χίος – Παγχιακός Γ.Σ               4-2
Και οι δύο ομάδες μας θα λάβουν μέρος στους αγώνες μπαράζ Ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία που θα διεξαχθούν στην Αθήνα 17-18 Απριλίου. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους αυτή.
                                                                                                                                                     Α.Κ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗΜΕΡΑ ΣΚΕΨΗΣ από τους Προσκόπους του Βροντάδου
Επόμενο άρθροΑπεργούν και οι δημοσιογράφοι, Τετάρτη 24/2