Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Εκτακτο συνέδριο ΟΝΝΕΔ, 14/3

Εκτακτο συνέδριο ΟΝΝΕΔ, 14/3

8

 Στις 14 Μαρτίου θα γίνει το έκτακτο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο θα πάρει την απόφαση για την αλλαγή του τρόπου εκλογής του προέδρου που μέχρι σήμερα εκλεγόταν από το συνέδριο. Τολμάμε αυτό που καμία νεολαία, κανενός μεγάλου πολιτικού κόμματος δεν τόλμησε ποτέ! Να εκλέξουμε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ από τη βάση!


Η ημερομηνία των εκλογών θα ανακοινωθεί στις 14 Μαρτίου και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η 18η Απριλίου. Η διαδικασία θα είναι ανοιχτή και θα μπορούν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία όλοι οι νέοι από 16 μέχρι 32 ετών. Δίνοντας την δυνατότητα σε όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, αλλά και στους νέους που δεν ήταν μέχρι σήμερα μαζί μας, μέσα από αυτή τη διαδικασία να έχουν ενεργό ρόλο και συμμετοχή.


Η απάντηση μας, σε προσπάθεια δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας, να τρομοκρατήσει ιδεολογικά, τους νεολαίους της Χίου, να τους απογοητεύσει, να τους αποθαρρύνει να συμμετέχουν και να τους στείλει σπίτι τους απελπισμένους, είναι ότι η ΟΝΝΕΔ παραμένει πάντα πρώτη δύναμη, η συμμετοχή στην διαδικασία θα είναι μεγάλη, κάνοντας το κόμμα μας ακόμα πιο δυνατό και φέρνοντας την ΟΝΝΕΔ πιο κοντά στην κοινωνία αλλά και την κοινωνία στην ΟΝΝΕΔ.


                                                                     Η Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπή
                                                                                             Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χίου
                                                                                               Βάσω Βοξάκη

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠινγκπονγκνιστικά Νέα: Κυρίαρχη Δύναμη η Χίος στη νησιωτική Ελλάδα
Επόμενο άρθροΜέχρι 25/2 αιτήσεις από πλημμυροπαθείς