Αρχική Απόψεις Aρθρα Γιάννης Ν. Μισετζής: HIS MASTER΄S VOICE…

Γιάννης Ν. Μισετζής: HIS MASTER΄S VOICE…

16

 Γιάννης Ν. Μισετζής


  HIS MASTER΄S VOICE…….


 «Αγαπητοί» «συνάδελφοι» πρόεδροι και σύμβουλοι, Θεματοφύλακες των Θεσμών και των Αρχών του Νομαρχιακού Συμβουλίου,
 δεν ξέρω τι συμπεράσματα βγάλατε εσείς εκεί πάνω για την δήθεν ανακρίβεια των καταγγελιών μου, αλλά η Δικαιοσύνη και ο κόσμος άλλα συμπεράσματα έβγαλε!!!   Όσον αφορά την προσωπική μου εμπάθεια για την οποία με κατηγορείτε σας απαντάω ειλικρινά. Προτιμώ την εμπάθεια από την δική σας απάθεια!!!!.       Προτιμώ την εμπάθεια από την δική σας αναισθησία!!!!. Προτιμώ την εμπάθεια από την δική σας αδιαφορία!!!.

  Μάθετε λοιπόν κάτι που δεν το καταλάβατε 8 χρόνια που κυβερνάτε τη Χίο… Δουλειά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είναι να δημιουργεί τις συνθήκες οικονομικής τουριστικής και αγροτικής ανάπτυξης ενός ελκυστικού προορισμού ώστε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι επιχειρήσεις να αναπτύσσονται από τα διαφημιστικά κονδύλια του ανταγωνισμού  και όχι από τις ελεημοσύνες του εκάστοτε φεουδάρχη…… 

Βγαίνετε και δίνετε ορμηνεμένες αστείες  απαντήσεις στον κόσμο την ίδια στιγμή που ο κύριος υπεύθυνος κρύβεται και σας εγκαταλείπει ως πρόβατα επί σφαγή στη λαϊκή ετυμηγορία, ενώ μας παρακολουθεί και γελά μέχρι να περάσει και αυτή η μπόρα και νάρθει η επόμενη. Συνεπαρμένος και βυθισμένος στον άκρατο εγωισμό που τον διακρίνει δεν έχει καταλάβει πόσο κοντά βρίσκεται  το πολιτικό του τέλος….

         Προσωπικά «συνάδελφοι» έχω 2 μαγαζιά δικά μου (όχι σαν κι αυτά που στήνετε εσείς ), και σε καλό πόστο μάλιστα. Ποσώς λοιπόν με απασχολεί να παραμείνω στο άθλιο πολιτικό στερέωμα που εσείς κατασκευάσατε με την ανοχή των κομμάτων σας.


  Έχετε δε την εντύπωση ότι θα απογοητευτούν σύντομα (στις επικείμενες εκλογές) όσοι λασπολογούν εναντίον σας. Γι αυτό δυο πράγματα έχω να σας πω 1)  Παρακαλώ αφιππεύσατε  το χοντρό καλάμι που καβαλήσατε ομαδικώς και 2) να προσέχετε να μην απογοητευτείτε εσείς ξανά σύντομα,  διότι σε ότι τουλάχιστον με αφορά δεν ένοιωσα καμία απογοήτευση από τα αποτελέσματα των πρόσφατων εθνικών εκλογών στη Χίο, οπότε και δεν γνωρίζω  το συγκεκριμένο συναίσθημα  .Για αυτού του είδους την αίσθηση   μάλλον  εσείς θα πρέπει να μας κατατοπίσετε….


        Μην απειλείτε λοιπόν με δικαστήρια κάθε φωνή αντίδρασης, γιατί θα τεντώσετε  αναγκαστικά περισσότερο το σχοινί και τότε ο βρόγχος των ποινικών αυτή τη φορά δικαστηρίων θα πνίξει εκτός από εσάς  και όσους συναδέλφους σας αντινομάρχες και υπαλλήλους υπέγραφαν τα τελευταία 5 χρόνια τα εντάλματα πληρωμής και όχι μόνο….  Ας τελειώσει λοιπόν εδώ αυτό το περιστατικό, να μην γίνει αφορμή και πλακώσουν οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης και αναγκαστείτε ορισμένοι να πάρετε βράδυ κάνα αεροπλάνο όλοι μαζί για Αυστραλία. Θα προλάβετε εκεί και την εκπρόσωπο της Νομαρχίας  που πήγε με δημόσια χρήματα να εκπροσωπήσει λέει τη Χίο στην παρέλαση της  Ομογένειας….


Αφού σας ευχαριστήσω που προσβάλλεστε από μόνοι σας με τα άρθρα που δημοσιεύετε ,θα κλείσω με μια συμβουλή ….  Το βαπόρι Λαμπρινούδη βουλιάζει «συνάδελφοι» … λύστε τα δεσμά που σας κρατούν όμηρους όσο είναι καιρός και φορέστε τα σωσίβια σας μπάς  και γλυτώσετε το πνίξιμο…..


 www.misetzis.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜια ώρα μπροστά από τις 28/3
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά σε μεζονέτα στην Ευαγγελίστρια