Αρχική Νέα Τοπικά Ξυλοδαρμοί νεαρών από συμμορίες ανηλίκων

Ξυλοδαρμοί νεαρών από συμμορίες ανηλίκων

28

 Τρεις νεαροί, μεταξύ αυτών και δύο ανήλικοι, συνελήφθηκαν από το Λιμεναρχείο Χίου, με την κατηγορία ξυλοδαρμού ανηλίκου. Το επεισόδιο σημειώθηκε στην Προκυμαία της Χίου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και άμεση ήταν η μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του ανήλικου.
   «Μετά από αυτό κινηθήκαμε και συλλάβαμε 3 νεαρούς, που μας υπέδειξε ο παθόντας, ενώ διέφυγε της διαδικασίας του αυτοφώρου ο τέταρτος  εμπλεκόμενος που όμως είναι γνωστός στην υπηρεσία και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία», δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΔΑ- TV ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χίου Χάρης Μπουρνιάς. Χθες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
   Σύμφωνα εξάλλου με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ, στα χέρια των εισαγγελικών λειτουργών βρίσκεται επώνυμη καταγγελία γιατρού ότι το παιδί του ξυλοκοπήθηκε πριν από μία βδομάδα περίπου από ομάδα ανηλίκων, κοντά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο και ενώ είχε κατεύθυνση το Δημοτικό Στάδιο Χίου.
   Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «αρχηγός» της συμμορίας φαίνεται 22χρονος ελληνοαμερικανός ενώ «ο κάθε ανήλικος για να μετάσχει στη συμμορία απαιτείται ως προϋπόθεση να έχει χτυπήσει πέντε συνομήλικους του».
   Τα περιστατικά αυτά που φέρνουν νέα ήθη στο νησί, έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο» τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου όσο και στο Λιμεναρχείο, που εξετάζουν κατά πόσο πρόκειται για μια συμμορία που ενδεχομένως εμπλέκεται και με άλλες αξιόποινες πράξεις του ποινικού κώδικα.
  
  

Διαφήμιση