Αρχική Νέα Οικονομία Athens Airways: Πρώτη πτήση από Θράκη, θα “πιάνει” και Χίο

Athens Airways: Πρώτη πτήση από Θράκη, θα “πιάνει” και Χίο

6

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Σάββατο, 24 Απριλίου 2010
του Παναγιώτη Τσοχλιά

 

Πρεμιέρα, με μια δοκιμαστική πτήση, έκανε το νέο δρομολόγιο της Athens Airways, που θα συνδέει τη Θράκη και το νομό Έβρου ειδικότερα, με πέντε δημοφιλείς νησιώτικους προορισμούς.

Στόχος της εταιρείας είναι η νέα αυτή γραμμή να ενώσει, με πτήσεις κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» με τα αεροδρόμια της Λήμνου, της Μυτιλήνης, της Χίου, της Σάμου και της Ρόδου.


Το αεροπορικό αυτό «τρενάκι», όπως χαρακτηρίζεται, φιλοδοξεί να καλύψει ένα τεράστιο κενό που κάποτε κάλυπτε, με πολύωρο ταξίδι, η ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης-Ρόδου.


Έτσι, για το καλοκαίρι που μας έρχεται, η Athens Airways αποφάσισε να φέρει πιο κοντά την ακριτική Θράκη με τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου δίνοντας διέξοδο σε ταξιδιώτες και επισκέπτες και μάλιστα σε λογικές τιμές, όπως επιθυμεί.


Σύμφωνα με την αεροσταθμάρχη Αλεξανδρούπολης της Athens Airways κα Κωνσταντίνα Καμπουρλίδου, τα δρομολόγια της εταιρείας θα είναι πρωινά, ενώ εκτιμάται ότι το αεροσκάφος θα φθάνει στη Ρόδο και θα έχει στάσεις σε Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο, οι οποίες δεν θα διαρκούν περισσότερο από 30 λεπτά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιάννης Ξενάκης: αποχαιρετιστήρια επιστολή στο προσωπικό του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου
Επόμενο άρθροΠρόσκληση σε συνεδρίαση της Ν.Ε.Τ.Π., 28/4