Αρχική Νέα Οικονομία «ΠΡΟΤΑΣΗ 2011»: Γενική Εμπορική Έκθεση Β. Αιγαίου 23-28 Μαρτίου 2011

«ΠΡΟΤΑΣΗ 2011»: Γενική Εμπορική Έκθεση Β. Αιγαίου 23-28 Μαρτίου 2011

13

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΠΡΟΤΑΣΗ 2011»

Γενική Εμπορική Έκθεση Β. Αιγαίου 23-28 Μαρτίου 2011

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της 14ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Β. Αιγαίου «ΠΡΟΤΑΣΗ 2011», της μοναδικής έκθεσης στην Περιφέρεια , που εδώ και 14 χρόνια συγκεντρώνει και αναδεικνύει τον πυρήνα της επιχειρηματικότητας στο Β. Αιγαίο κι αποτελεί το επίκεντρο του εμπορικού κόσμου με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 900 κι επισκέπτες που φτάνουν τους 200.000 στα 14 χρόνια διεξαγωγής της.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος, επιχειρήσεις που απασχολούνται με υπηρεσίες είδη για τον εξωτερικό και εσωτερικό εξοπλισμό της κατοικίας και του γραφείου, την τεχνολογία, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το internet, τις εκδόσεις, είδη γάμου και βάπτισης, Auto moto και σκάφη, την τυποποίηση, την συσκευασία, τα φωτοβολταϊκά και πολλά άλλα. Για φέτος έχει προγραμματιστεί δυναμική επικοινωνία με το Δήμο Χίου, την Περιφέρεια και άλλους Φορείς.

Η οργανώτρια εταιρεία Art line Αdvertising (Ξενοφώντας Βιγκάκης και Αλεξάνδρα Νταούτη- Βιγκάκη), με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που κατέχει, από διοργανώσεις εκθέσεων και εκδηλώσεων εδώ και 15 χρόνια με απόλυτη επιτυχία,  πιστεύει πως η επιτυχία της έκθεσης είναι εξασφαλισμένη και θα ανήκει σε όλους μα κυρίως στους συμμετέχοντες που και φέτος θα ξεπεράσουν το αναμενόμενο αποδεικνύοντας στην πράξη ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο εμπορικός κόσμος έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, τέτοιου είδους εκδηλώσεις που στόχο έχουν να τονώσουν και να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους.

Περιορισμένος αριθμός περιπτέρων… προλάβετε.

Παράλληλα με την έκθεση προγραμματίζονται μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις (φωτογράφηση με τον πασχαλινό κούνελο), live radio, συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες, ειδικές παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες, κληρώσεις και πολλά άλλα.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν και για τους επισκέπτες της θα υπάρχουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 22710 20014 & 6945-644595.