Αρχική Νέα Τοπικά Λαϊκή Συσπείρωση: προτάσεις θεμάτων προς συζήτηση στο Δ.Σ. Δήμου Χίου

Λαϊκή Συσπείρωση: προτάσεις θεμάτων προς συζήτηση στο Δ.Σ. Δήμου Χίου

7

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΠρος Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Χίου

Κύριε πρόεδρε.

 Παρακαλούμε να μπουν τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο, ώστε να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις προώθησής τους.

  1.. Προβλήματα αγροτικών Ιατρειών. Σας επισυνάπτουμε τις αντίστοιχες επιστολές , οι οποίες και αποτελούν κραυγή αγωνίας των ιατρών αλλά και αποδεικτικά των δικών μας υποχρεώσεων.
  2.. Επισκευαστικές εργασίες ευρείας κλίμακος στα δημοτικά σχολεία α) Αστική σχολή- 11ο δημοτικό β) 2o  δημοτικό Βροντάδου γ) Δημοτικό σχολείο Κάμπου. Πρόκειται για κτίρια ιστορικής σημασίας, κοσμούν το χώρο τους και απαιτείται η ευρεία  επισκευή τους ώστε να επιτελέσουν το ρόλο τους και ως προς τα εκπαιδευτικά δρώμενα και ως προς τα πολιτισμικά. Επισυνάπτονται οι αναφορές των Δ/των και απαιτείται αυτοψία των υπηρεσιών , ώστε μετά την αποτύπωση να ξεκινήσουν οι άμεσες παρεμβάσεις και οι μελέτες. 
  3.. Επισυνάπτουμε προς το ΔΣ τα αιτήματά μας προς το  Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου το οποίο και τα απέρριψε εξ αιτίας του γεγονότος ότι έχει μπερδέψει το ρόλο του με αυτόν των πολιτιστικών συλλόγων, και ζητάμε να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις προς επίλυσή τους. Ιδιαίτερα στην αγροτική οδοποιία οι κάτοικοι ετοιμάζονται να πληρώσουν ιδιώτες για παρεμβάσεις στους αναφερόμενους δρόμους γεγονός απαράδεκτο!!
  4.. Με αφορμή τη δίωξη του πρώην προέδρου της Λαγκάδας Στέφανου Τσίγκου από ιδιώτη κτηνοτρόφο, ζητάμε το θέμα να συζητηθεί στο ΔΣ για να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα νομικής κάλυψης του ίδιου , αλλά και να προστατευτεί και το χωριό της Λαγκάδας.

Για τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΛΑ ΚΛΑΙΡΗ

ΑΜΠΑΖΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΒΑΡΒΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ