Αρχική Ομογένεια Οι Χαλκούσοι της Αττικής Γλέντησαν την Δεύτερη Αποκριά στην Άνω...

Οι Χαλκούσοι της Αττικής Γλέντησαν την Δεύτερη Αποκριά στην Άνω Γλυφάδα

11

 

 

Οι Χαλκούσοι της Αττικής το περασμένο Σάββατο 19-02-2011 μαζί με  τους φίλους  τους γλέντησαν μέχρι πρωίας  στην μουσική Ταβέρνα <<  ΦΑΓΟΠΟΤΙ >> ,  Στην Άνω Γλυφάδα.  Η  συμμετοχή ήταν  πέρα από τις προβλέψεις  του Δ.Σ.  Οι  ορχήστρα και οι τραγουδιστές  με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και το  ωραίο φαγητό , έδωσαν ζωντάνια , και όλοι διασκέδαζαν μέχρι τις πρωινές ώρες της δευτέρας.  

 

 

 

 

 

 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τις Επιχειρήσεις ποτοποιίας  Στουπάκη , Ψυχή , Απαλαρίνα , Κακίτση, Τέτερη , που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου και έστειλα αφθονία ποτά  , για την Λαχειοφόρο αγορά . Ακόμη τις Επιχειρήσεις  Χιακών Γλυκών  Αντωνίου Μαρίνου  και Κοράκη – Μαρίνου. Η προβολή    το βράδυ του Χορού  των παραπάνω Επιχειρήσεων των συμπατριωτών μας  έγινε με μεγάλη σχολαστικότητα . και άλλες επιχειρήσεις από την Αθήνα προσέφεραν Δώρα.

Παρευρέθησαν  ο ακούραστος  Πρώην Πάρεδρος του Συνοικισμού Χαλκειούς   Κύριος Μιχαήλ   Ρακιτζής ο οποίος παρά τις  κακές καιρικές συνθήκες , κατόρθωσε να έρθει από την Χίο  και να εκπροσωπήσει   τον συνοικισμό του Χαλκειούς. Ο Κύριος Μιχάλης Ρακιτζής τιμά με την Παρουσία του όλες τις Εκδηλώσεις του Συλλόγου Χαλκουσίων Αττικής.  Ακόμη παρευρεθεί ο  Πρόεδρος το Δ.Σ. του Δήμου Κερατσινίου Και Δραπετσώνας Κύριος Τσούτσας Ιωάννης Ιατρός που κατάγεται Από την Λαγκάδα της Χίου.

Ο σύλλογος Χαλκουσίων Αττικής έχει πενήντα Χρόνια  πολιτιστικής  και κοινωνικής  προσφοράς. Και είναι ένας από τους δραστήριους  Χιώτικους συλλόγους στην Αττική. 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Σταμάτης Χονδρογιωργάκης