Αρχική Green Life Διαδρομές Ρεπορτάζ ιταλικού περιοδικού στη Χίο

Ρεπορτάζ ιταλικού περιοδικού στη Χίο

20

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 Μετά από συνεργασία με τον ΕΟΤ Μιλάνου φθάνει στο νησί μας στις 20 Απριλίου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 του μηνός ο Ιταλός δημοσιογράφος κ. Μαουρίτσιο Ρούσσο για ρεπορτάζ που αφορούν το νησί μας και το  ρουκετοπόλεμο.

Τα αφιερώματα θα δημοσιευθούν στο μηνιαίο Ιταλικό περιοδικό “Il Commone”,  κυκλοφορίας 15.000 φύλλων, καθώς επίσης και στο τουριστικό περιοδικό “ Marco Polo”, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Χίο, ο Ιταλός δημοσιογράφος θα επισκεφθεί, μετά από επιθυμία του, την πόλη της Χίου και το Κάστρο, τον Κάμπο, το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, τα Μαστιχοχώρια, το Λαογραφικό Μουσείο Καλλιμασιάς, τα Καρδάμυλα, τη Λαγκάδα, το Βροντάδο, τη Νέα Μονή, τον Άγιο Γεώργιο Συκούση, τον Δαφνώνα και τη Παφυλλίδα και φυσικά τον ρουκετοπόλεμο.

Το πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Λίτσα Λύκου, σε συνεργασία με την κα Βάσω Κριτάκη, θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου με την ευγενική συνδρομή των κ.κ. Δημήτρη Μελαχρινούδη, Γεωργίου Μισετζή, Θωμά Καραμουσλή, Γ. Κούνουπα, Βαγγέλη Ξύδα, Βαγγέλη Ρουφάκη, του ξενοδοχείου “Golden Sand” της “AVIS– Θ.Μιχαλάκης ”, του ξενοδοχείου «Ελληνικό Κάστρο», της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και του Αντιδημάρχου Ομηρούπολης κ. Κώστα Μούνδρου.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η Αντιπεριεφερειάρχης κ. Λίτσα Λύκου είναι ήδη σε επαφή με την εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα», συνεργείο  της οποίας θα βρεθεί στη Χίο, τη Μυτιλήνη και τη Σάμο για σχετικά αφιερώματα.

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜυροβόλος και μαγευτική, από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Επόμενο άρθρο31 ποδηλάτες στην 1η Ανάβαση του Αίπους